raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2009 öğrenecek o kadar çok şey var ki, zamanın bitimine yaklaştığınızı hissetseniz de, birgün öleceğiniz, artık bu hayatta olmayacağınız dank etse de, dönüp arkaya baktığınız zaman - ki bakın sakın ben arkaya bakmam demeyin bana, herkes arkaya bakar çünkü...- çok şeyi de öğrenmeden gidiyorum diyeceksinizdir. tıpkı şu an benim yaptığım gibi... zaman, hiç durmadan, hiç yorulmadan kendi yolunda akıp gidiyor, biz insanoğlu, her daim kendi kavgalarımızla, kendi bakış açımızla yaşadığımız şu dünya da, ne kadar şeyi, ne kadar fırsatı kaçırıyoruz, bir bilseniz... yanlış anlamayın sakın, kimseye akıl verme derdinde değilim bugün, kimsenin hayatına karışmıyorum. söylemek istediğim şey şu; hayat, öyle sıkılacak, b.ktan denilecek, sizi anlamayacak birşey değil. hayat siz varsanız var. evet sizden sonra da devam edecek, siz olmasanız da bütün hızıyla akıp gidecek ama sizin olmanız bile büyük bir olayken, bunu sanki bir lanetmiş gibi görmek ne anlama geliyor bilmiyorum... bakıyorum bu sitede yazılanlara, üyelerin profillerine, kendilerini tanıtma cümlelerine... belli istisnalar dışında, herkeste bir rehavet, bir bıkmışlık, bir bezgin bekirlik durumu var...gerçi bu sadece site üzerinde değil, gerçek hayatta da bir çok kişi de var. şimdi bunların çözümlemesini de yapmayacağım. sadece söylemek istediğim şey, nefes alıp vermek değildir hayat. hayatı yaşamayı öğrenin çünkü bu hayatın her saniyesi değerlidir. bakın yemek yemek, gezmek tozmak değil anlatmak istediğim, bunlar da yapılacak ama benim söylemek istediğim hayatın tadını almak... içinizde yaşayın hayatı.. her saniyenizi, bütün iliklerinize kadar soluyarak yaşayın hayatı... bugün nefret ettiğinizi söylediğiniz hayatı, bir zaman sonra arayacaksınız.... ...................... bu arada, beni yalnız bırakmayan, arayan, mesaj atan, yanımda olan herkese kucak dolusu sevgililer... bu hayat siz varken çok güzel... bütün dostlarıma; sizi seviyorum.... Sizi bilmem, ama ben karar verdim. Su gibi duru olup hep akmaya, Başka sular tanıyıp, çoğalmaya, Dalgalanmaya, taşmaya... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Yalnız mıyım insanlar içinde? Arkadaşlarım, aşklarım içimde. Yara aldım bundan iki yıl önce, Hiç susmadım, şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda. Kabullendim herşeyi olduğu gibi. Yola çıktım, yarınlara... Son günlerde çok düşünür oldum, Zor zamanları çabuk atlatır oldum. Bakıyorum aynaya her gece, İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinlee Teşekkürler, büyüyorum sizinle... http://www.yasaktube.net/video+izle.php?tag=art%C4%B1k+k%C4%B1sa+c%C3%BCmleler&type=tag&video_id=fMtoqfBsq4w 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 kutlu olsun sevgili kitap kurduma... ekilen yeni tohumlara... yeşerecek olmalarına... nefes almana... farkındalığın tadına varmana... kutlu olsun... sevgi ve paylaşımlar için teşekkür ederim... mır... -------------------- tahmini çıkarımla daha yeni doğmuştun 1 saatlik filan olmalısın şu an ama 29 sene önce...küçük ellerin küçük ayakların buruşuk suratınla sen ... ben de varım diye gelen sen...hoşgeldin bebek... yaşama sırası sende...: ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 sağol kedim benim:D seni tanımakta seninle konuşmakta güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 içim çok sıcak ve sakin.... söyleyecek söz bulamıyorum artık... gizleyecek birşeyim kalmadı artık... başkasından konuşalım artık... iyiki varsınız ve dilerim ki tüm hayatımız boyunca bizimle olursunuz Rasko abi kimisi için bir dost, kimisi için bir yoldaş,kimisi için de bir abi olarak... En derin Saygı ve Sevgilerimle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 yazını okuyunca mutlu oldum birden yine sevindirdin beni iyi ki varsın Rasko 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.