alternate_aya Oluşturma zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2009 http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/gabriel_movie_poster.jpg Yapım :2007 Tür :Aksiyon / Gerilim Yönetmen :Shane Abbess Senaryo :Shane Abbess, Matt Hylton Todd Oyuncular :Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble Yapımcı :Shane Abbess, Anna Katharina Cridland, Kristy Vernon, Wayne Duband, Matt Hylton Todd, James Michael Vernon Görüntü Yönetmeni :Peter Holland Malumunuz melekler ve şeytanlar üzerinde filim çok... Ama böylesini görmediğinize eminim. Çünkü hangi motivasyonla çekildiğini anlamak güç. Konu şu: 7 aydınlığın başmeleği ile, 7 tane de karanlığın düşmüş askeri, asırlardır dünyaya gelip savaşıyorlar, bunu yaparken insan bedenine girmek ve insanların uyduğu tüm kurallara uymak zorundalar. Yani vurularak ölebiliyor ya da aldıkları darbeden ağır hasta olabiliyorlar. Ve şu anda dünyada karanlık hüküm sürüyor. Daha önceki 6 başmelek de başarısız olduğundan, dünyaya en son Cebrail gönderiliyor. Mikail, ondan güçlü olduğu halde, onun bile başaramadığı görevi yapabilecek mi? Çünkü son şans bu. Ve bir bakalım dünyaya indiğinde Cebrail ne ile karşılaşıyor? Kendisinden önceki başmeleklerin akıbeti ne? Uriel: Alkolik olmuş, saç baş dağınık, berduş, sigaradan ciğerleri bitmiş durumda Ametiel: Eroinman bir fahişe. İki erkek aynı anda kendisiyle olmak isterken dayak yiyip, son anda Cebrail tarafından kurtarılıyor, sonra Cebrail'le sevgili oluyorlar. Ithuriel: Evsizlere yemek sağlayan bir aşevinde aşçı. İsrafil (Rafael): Şehrin kanalizasyon hattında hasta yatıyor, evsiz bir kadın tarafından bakılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2009 filmin kurgusu olay zinciri güzel ama çoğu yerde eksikleri var değişiklik için izlenebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 bu film benim depresyon ilacım hem evde dvdsi var hem iş yerinde. canım sıkıldıkça kendimi kötü hissettiğim zamanlarda izliyorum 25 i geçmiştir herhalde. İzlemeyenlere de şiddetle tavsiye ediyorum. Gabriel Uriel'e diyor ya "Ama sen tanrının saf sevgisini tatdın" en sevdiğim sahnesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 filmde tanrı karanlığm hüküm sürdüğü bölgeyi görmiyor....meleklere yardım edemiyor!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Film çok güzel bende tavsiye ederim biraz ağır bi konusu var ama her eve lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 aynen sonuçta melekler ve tanrı konusunda film çekmek zor ağır bi konu yani ama bende çook beyendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Arkadaşlar film güzelde...Niye iyilerin ismi İbranice kötülerinki Hristiyan ismi falan...Markus falan...O yanını pek desteklemedim...Ama öte yandan fantastik bi film... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
derin_ Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 of ya ben hiç sevmiyorum bu tarz filmleri. ne oldugu anlasılmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 çok karanlık kasvetli bir çekim olmakla beraber güzel bir filmdi hele ki gabriel rolünde ki daha bir güzeldi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaBuSsS_CuK Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 gayet basarılı sevdıgım fılmlerden bırı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OverDose Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 film o kadar güzel deil bence ama gabrıel sırtındaki dövme rulez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Kendini tekrar eden pek çok filmin aksine değişik ve güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2009 güzel ama fazla olumsuz bir filmdi :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Filmi hala evde duruyorda izlemek nasip olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
complex Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2009 constantine'i tercih ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.