Jump to content

Rüyalar Bir Yetenek midir?

alternate_aya

Önerilen Mesajlar

Sanırım içimizde 1kaçınızda vardır benim söyleyeceğim şey ben kolay kolay rüya görmem şaka gibi ama yılda ancak 4-5 kez ve hiç öylesine bir rüya gördüğümü hatırlamıyorum artık alıştım bir rüya gördüğümde gerçekleşmesi 1haftayı bulur ve karmaşık şeylerde görmem direk oalcağı şekilde görürüm yani şöyle mesela 1kaç ay önce yakın bir arkadaşımı gördüm rüyamda artık gideceğini söylüyordu bu son görüşmemiz diyordu ve çok üzgündü bende bu son günümüzse güzel geçmeli diyordum 1kaç gün sonra arkadaşım bize geldi ve babasının tası tarağı satıp almanyaya yerleşme kararı aldığını söyledi ve taşındıalrda 1kaç kez msn de görüştük ve aylardır ondna haber almıyorum arıtk bu sadece küçük bir örnek bukadar uzattım ama kısaca sormak istediğim rüyalar mistik bir güçmüdür yoksa her insanda olan sıradna bir şeymidir.?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

blmiyorm benm ruyalarım gercekleşmiyr ama cok sık ruya görüyrm hep aynı kişileri görüorm genelde bi gunde 5 kere ruya gördm 5indede aynı insanı görmüştm hergun nerdeyse görüorm

bazı haftalar 4-5 gun kabus görüorm hep aynı saatte nefes nefese uyanıyorm cok korkuyorm gerckten

eylülde nerdeyse 20 gun babamı ruyamda gördm babam rahmetli oldu 2004 te,eylül ayı içerisinde de doum gunu vardı.

bu anlattıklarımda bilinç altı buuk rolde biliyorum. neyi ve kimi kafama takıosam ruyamda görüorm. ama takmadgım bişei bile görüorm. biri lotodan konussa o gun ruyamda görebiliorm. neden bu kadar cok ruya görüorm bende bunu anlamıorm

dert yandım resmen :S:D ama sıkıldm yani

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...