alternate_aya Oluşturma zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2009 Sanırım içimizde 1kaçınızda vardır benim söyleyeceğim şey ben kolay kolay rüya görmem şaka gibi ama yılda ancak 4-5 kez ve hiç öylesine bir rüya gördüğümü hatırlamıyorum artık alıştım bir rüya gördüğümde gerçekleşmesi 1haftayı bulur ve karmaşık şeylerde görmem direk oalcağı şekilde görürüm yani şöyle mesela 1kaç ay önce yakın bir arkadaşımı gördüm rüyamda artık gideceğini söylüyordu bu son görüşmemiz diyordu ve çok üzgündü bende bu son günümüzse güzel geçmeli diyordum 1kaç gün sonra arkadaşım bize geldi ve babasının tası tarağı satıp almanyaya yerleşme kararı aldığını söyledi ve taşındıalrda 1kaç kez msn de görüştük ve aylardır ondna haber almıyorum arıtk bu sadece küçük bir örnek bukadar uzattım ama kısaca sormak istediğim rüyalar mistik bir güçmüdür yoksa her insanda olan sıradna bir şeymidir.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphetamineezgi Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 blmiyorm benm ruyalarım gercekleşmiyr ama cok sık ruya görüyrm hep aynı kişileri görüorm genelde bi gunde 5 kere ruya gördm 5indede aynı insanı görmüştm hergun nerdeyse görüorm bazı haftalar 4-5 gun kabus görüorm hep aynı saatte nefes nefese uyanıyorm cok korkuyorm gerckten eylülde nerdeyse 20 gun babamı ruyamda gördm babam rahmetli oldu 2004 te,eylül ayı içerisinde de doum gunu vardı. bu anlattıklarımda bilinç altı buuk rolde biliyorum. neyi ve kimi kafama takıosam ruyamda görüorm. ama takmadgım bişei bile görüorm. biri lotodan konussa o gun ruyamda görebiliorm. neden bu kadar cok ruya görüorm bende bunu anlamıorm dert yandım resmen :S:D ama sıkıldm yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 rüya görmemekte kötü ama sadece yatıyorsun ve kalkıyorsun oakdar :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymphetamineezgi Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 eeet ya hiç görmeeyn arkdslarım var.. tabiki görüolar ama hatrlamıolar en son 3 sene once göröüştm dien var yani hiç anlam veremiorm buna bi insan nasıl ruya görmez baana cok ters bi durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 mutlaka bir nedeni vardr mesela sende nroamlden fazla görüyormuşsun mutlak abişi vardır :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2009 herkes rüya görür...hatırlayıp hatırlamamak kişiye kalmış bir durumdur... rüya çeşitleri vardır...buna göre alınan mesaj değişir... sitede gerekli bigiler var bu konularda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.