peRrRi Oluşturma zamanı: Mart 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2009 Rüya görünce ölüyormuşsun kalbin atmıyormuş.. Doğrumu? Evet doğru Peygamber efendimizin kitabında yazıyormuş. Rüya görürken neden ölüyoruz? Nedenmi cevabı ise: Melekler bizi kötü iyi rüyalara ALLAH 'ımızın izin verdiği yerlere götürüp ya ders almamız için yada o anı yaşayıp anlamamız için gezdiriyorlar.. Karabasan varmı ? Var elbette ama rüyalarda olmaz o ayrı bir konu karabasanda 3 harfli gibi bir yaratıkdır.. Eğer rüyalarınızda çok korkunç şeyler görüyorsanız yapmanız gereken şey Ayetel kursu veyatta 3 İhlas suresi 1 kere Fatiha-İ şerife.. okumanız ve ALLAH'ımıza dua etmeniz yeterlidir .. ama unutmayın ALLAH duanızı geciktirebilir çünkü bunun nedeni ise: Siz eğer işiniz düşünce ALLAH'mıza dua ediyorsanız .. o duayı hep etmenizi ister ve habire duayı geciktirir ve sizde ALLAH'mıza dua etmenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu zamanla tadıp hep iman edersiniz.. BUNLARI DİN HOCAMIZ SÖYLEDİ KESİNLİKLE DOĞRUDUR .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Teşekkürler arkadaşım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peRrRi Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 ÖnemLi değiL dosTum xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 din hocası dogal olarak her konuyu dine baglamak için maas alan biri... yinede arastırmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Kalp atar istediğin yere bak,meleklerde bi yere götürmez evliya değilsen tabi bilinç atındaki saçma şeyleri görürüsün,tabi dine göre doğrudur.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 yok canım.. bunlara körükörüne inanmak pek akılca gelmedi bana .. psikolojide uzuun uzuun işlemiştik hatırlıyorum.. farklı yönleride var rüya görmenin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Din hocasının karabasan olayı rüyalar vesairede kesinlikle doğrudur denecek bilgiye sahip olduğunu nereden biliyorsunuz ki? En basitinden karabasanları yanlış anlatmış vebaşından savmış resmen sizi. Din hocanızın cinlere 3 harfli demesi de ayrı bir olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Rüya görünce ölüyormuşsun kalbin atmıyormuş.. Doğrumu? Evet doğru Peygamber efendimizin kitabında yazıyormuş. Rüya görünce kimse ölmez, kalp biz ölünceye kadar atmaya devam eder, iyi uydurmuş din hocan... Rüya görürken neden ölüyoruz? Nedenmi cevabı ise: Melekler bizi kötü iyi rüyalara ALLAH 'ımızın izin verdiği yerlere götürüp ya ders almamız için yada o anı yaşayıp anlamamız için gezdiriyorlar.. Geçen rüyamda büyü yapıyordum, ama şu Sihirli Annem'deki gibi olanlardan.. Ama ne dersi vermeye çalıştı anlamadım daha... Karabasan varmı ? Var elbette ama rüyalarda olmaz o ayrı bir konu karabasanda 3 harfli gibi bir yaratıkdır.. Karabasan, uyku felcinin halk arasındaki adıdır... Yine tebrik ediyorum din hocanı, çok güzel uydurmuş... Eğer rüyalarınızda çok korkunç şeyler görüyorsanız yapmanız gereken şey Ayetel kursu veyatta 3 İhlas suresi 1 kere Fatiha-İ şerife.. okumanız ve ALLAH'ımıza dua etmeniz yeterlidir .. ama unutmayın ALLAH duanızı geciktirebilir çünkü bunun nedeni ise: Siz eğer işiniz düşünce ALLAH'mıza dua ediyorsanız .. o duayı hep etmenizi ister ve habire duayı geciktirir ve sizde ALLAH'mıza dua etmenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu zamanla tadıp hep iman edersiniz.. Her zaman dua ederdim, kabuslar bitmedi, demek ki Allah beni takmıyor... Her zaman dua ederdim, 4-5 yıldır 1 ya da 2 tanesini gerçekleştirdi, demek ki beni takmıyor... Ya da benim dualarım o kadar güzel ki, bana daha fazla acı çektirerekten geciktirip duruyor... Kısacası insanların ona tapmasından zevk alıyor, kendi yöntemleriyle, hadi bir daha, hadi bir daha demeye çalışıyor... Din hocanızın dediklerinden sadece bunu anladım... Bunları da ben söyledim, kesin doğrudur... :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 ahh ahh harbiden güzel sallamış bende bizim din hocasını sorularımla susturmayı çok seviyordum sürekli sallıyordu adam bende dibine indikce sınıfın ortasında susup konuyu değiştiriyordu adam 2 sözlü kullanmış ve sözlüleri 0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
echohermes Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 Din inanç işidir , rüyayla alakası pek yoktur ama zorlarsak çay kaşığıyla din arasında yine bağlantı kurabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Din inanç işidir , rüyayla alakası pek yoktur ama zorlarsak çay kaşığıyla din arasında yine bağlantı kurabiliriz. cevabına bayıldım gerçekleri söylüyorsun gece gece güldürdün ya süpersin ya çay kaşığı ile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.