Jump to content

Palyaco

edh1

Önerilen Mesajlar

Baslik ismini dogru mu yazdim :ermm: Herneyse bende anlatayim bazen uyandigimda karsimda palyaco kafasi görüyorum :D böyle igrenc bir kafa degil normal bana gülümseyen palyaco o nedenle palyacolardan nefret ediyorum :confused: bir fobi gibi artik bende :wacko: ama görmemis gibi davranip Öyle bir sey yok aman sen iyice gariplestin :D diye kendimle konusup kafami dagitiyorum ise yariyor cünkü görmedigimi kendime inandirinca kayboluyorlar...Bunun disinda fisiltilar oluyor, bazen gölgeler ve cesitli enerjiler hissediyorum bu herkezin basina gelebilir hepimiz bazen yalniz olmadigimiz hissine kapiliyoruz ki zaten öyleyiz ama en ilginci birgünde hic duymadigim ses ismimi söyledi yüksek sesle, o günde korkudan yorganin altindan cikamamistim zaten öyle dua edip görmedigine duymadigina inandiginda bir zararlari yok korkutmaktan baska :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir palyaço görürsem onu hemen öldürürüm :) çocukken en çok dövmek istediğim varlıktı bunlar hepsininn allah belasını versin... böyle zevk olmaz olsun... O gün anlamıştım normal olmadığımı :D herneyse ya çok fazla Tv izleme kafein nikotin alkol uyuşturucudan uzak dur ... :D unutma o palyaçoları sen yarattın... şimdiden allah rahatlık versin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

uyandığımda demişsin ama ben yine sorucam.uykuyla uyanıklık arasında mı görüyosun hani böyle gözünü açmak istersinde açamazsın falan ama yinede bişeyler görürsün xD aynısı banada olmuştu ve bende palyaço görmüştüm xD

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Olaylar kesilmezse doktora görünmeni öneririm, hakaret yada şaka olarak söylemiyorum bunu, çok sıkıntılı vakitlerimizde bu şekilde şeyler yaşamamız çok da garip değil.

Alt komşum bundan birkaç ay önce (final zamanında) odasında büyük bir ışık gördüğünü söyledi çok korkmuştu mesela. Foruma ters düşerek bilmemkimin ruhu seni gıdıklamaya gelmiş gibi bir yorum yapmadım özür dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...