edh1 Oluşturma zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2009 Baslik ismini dogru mu yazdim Herneyse bende anlatayim bazen uyandigimda karsimda palyaco kafasi görüyorum böyle igrenc bir kafa degil normal bana gülümseyen palyaco o nedenle palyacolardan nefret ediyorum bir fobi gibi artik bende ama görmemis gibi davranip Öyle bir sey yok aman sen iyice gariplestin diye kendimle konusup kafami dagitiyorum ise yariyor cünkü görmedigimi kendime inandirinca kayboluyorlar...Bunun disinda fisiltilar oluyor, bazen gölgeler ve cesitli enerjiler hissediyorum bu herkezin basina gelebilir hepimiz bazen yalniz olmadigimiz hissine kapiliyoruz ki zaten öyleyiz ama en ilginci birgünde hic duymadigim ses ismimi söyledi yüksek sesle, o günde korkudan yorganin altindan cikamamistim zaten öyle dua edip görmedigine duymadigina inandiginda bir zararlari yok korkutmaktan baska Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Ben de küçükken hep bi insanı görüyordum pencereden bana doğru bakıyordu:DAma sonradan öğrendim ki bizim mahallenin delisiymiş:DHerkesi gözetliyodu camlardan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 bi ses banada ismimi sölüyodu 3 kere en sonunda nolur git başımdan korkuyrm snden iyimisin kötümüsün bilmiyrm ama bana artık seslenme dedim şimdi seslenmiyo hiç :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 bir palyaço görürsem onu hemen öldürürüm çocukken en çok dövmek istediğim varlıktı bunlar hepsininn allah belasını versin... böyle zevk olmaz olsun... O gün anlamıştım normal olmadığımı herneyse ya çok fazla Tv izleme kafein nikotin alkol uyuşturucudan uzak dur ... unutma o palyaçoları sen yarattın... şimdiden allah rahatlık versin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 uyandığımda demişsin ama ben yine sorucam.uykuyla uyanıklık arasında mı görüyosun hani böyle gözünü açmak istersinde açamazsın falan ama yinede bişeyler görürsün xD aynısı banada olmuştu ve bende palyaço görmüştüm xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hedep Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Olaylar kesilmezse doktora görünmeni öneririm, hakaret yada şaka olarak söylemiyorum bunu, çok sıkıntılı vakitlerimizde bu şekilde şeyler yaşamamız çok da garip değil. Alt komşum bundan birkaç ay önce (final zamanında) odasında büyük bir ışık gördüğünü söyledi çok korkmuştu mesela. Foruma ters düşerek bilmemkimin ruhu seni gıdıklamaya gelmiş gibi bir yorum yapmadım özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
edh1 Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 ben ciddiye alirsam iste o zaman doktora gitmem gerekir olaya birazda saka yönüyle bakmam lazim hakaret olarak algilamam arkadasimda söylemisti ama doktorlarin benden fazla bana yardim edeceklerini düsünmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DesertScream Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2009 ben gördüğüm her palyaçoya laf sokarım hoşuma gider ama hiç kalktığımda palyaço görmedim görsemde gene laf sokar uyurum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.