woodoo Oluşturma zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2009 Benim kendi başıma sıkça gelen nazar ya da negatif enerjiyi absorbe etme olayını ekarte etmek için bulduğum bir ritüeli sizinle paylaşmak istiyorum... sırayla yazayım: 1- öncelikle siyah bir mum edinin 2-siyah bir leğen bulun 3-mumun leğenin içinden düşmemesi için bir şekilde uhu yardımıyla ya da başka bir mum yardımıyla sabitleyin 4-leğeni suyla doldurun 5-suyun mumun hizasının altında olması gerekmektedir 6-derin bir nefes alın, düşüncelerinizden uzaklaşın ve mumu yakın 7-üzerinizde olduğuna inandığınız negatif enerjiyi mumun alevine visulize edin 8-muma oldukça yakın oturun ve negatif enerjinin mumun alevi ile büyümesine izin verin 9-mum yandıkça, alev suyun içinde yok olacaktır 10-mum söner sönmez negatif enerji de kendiliğinden yok olacaktır 11-leğenin içindeki suyu toprağın içine boşaltın ya da çevrenizde deniz varsa o daha iyi olacaktır 12-kalan mumu tamamen yakın Kaynak; s.c 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Hocam iyi paylaşıma benziyorda kafama şöyle bir şey takıldı siyah renk başlı başına negatif enerji yada ben öyle biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 tmm ıste ters tepkı olayı anlatabıldıkmı =) onu kullanıp gerı teptırıceksın amaç o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Hım anladım sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
assist08 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaşım için teşekkürler ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.