Jump to content

Esra Ceyhan'ın Programında Beden Dışı Deneyim

nextime

Önerilen Mesajlar

Gülmek için süper bir video :DBu arada söylemeden geçmek istemiyorum esra ceyhan senden nefretn ediyorum

"bunu alın dışarıya" zuıhahaaa :D koptum süper bişey... bide esra bakıyo "evet" diyo :D

ben de sevmem bu esra hanımı, sürekli kafa sallıyo eski headbangcilerden galiba :D paso "anlıyorum" tavrı beni deli ediyor...

--------------------

ekşi sözlükte 7 sayfa hakkında yazı girilmiş okunabilir zevkli şeyler var: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sadri+yildiz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vay ekşi sözlük manyağı biri daha yalnız değilmişim :DBende çok seviyorum ekşi sözlüğü nasıl yorum yazabilirim onu bilemiyorum bilen biri arsa yardımcı olursa sevinirim konuyla alakası yok ama yeri gelmişken sorayım dedim :)ee esra gibi basit birinin sayfasından fazlasını beklememek lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler Locked o kadar şansızım ki nehire su içmeye gitsem su kurur :)

--------------------

Nehir kurur yani :D bu arada ekşi sözlükten alıntı yapmak istiyorum :D

tarık mengüç, sarı sprey boya saçları, bembeyaz dişleri ve multi bronz teniyle çoğu insanın korkulu rüyasıyken, bir anda kitlelerin ahını almak istercesine onun korkulu rüyası haline gelmiş adam. uçuşa geçiş esnasında, tahminim göbek ve gıdı etkeni yüzünden, bazı sorunlar yaşamış ve tam olarak havalanamamıştır belki ama o bu haliyle de çoğumuzun sempatisini kazanmış esra ceyhan'a yine gıcık kaptırmıştır. halbuki uçamasa da o da insan...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...