nextime Oluşturma zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2009 Geçen gün esra ceyhan'ın programında bir adam vardı. Ama ne adam yanındaki misafirleri bile en az beş metre öteye fırlatarak bir rekora imza attı. İşte beden dışı deneyim. http://www.haber3.com/video.php?id=440 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Bu adam bırak uçmayı zıplayamaz bile:DD:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 altıma işedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 ucamadı ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 o kadar korktum ki anlatamam yaa delimidir nedir xD xD zaten pür dikkat dinliyodum yerimde zıpladım vallahi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 koptum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 2 gün önce görmüştüm bunu, aklıma geldikçe gülesim geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 bunu canlı izlemiştim.Nasıl güldüm anlatamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 ben kayseriye gidiyodum bana bi hal geldi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Gülmek için süper bir video :DBu arada söylemeden geçmek istemiyorum esra ceyhan senden nefretn ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 sadri yıldız vatandaşın ismi reyting kurbanı bir mal olarak rtük tarafından damgalanmıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CehenNem_GeceLeRi Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Ay bu ne ya bende sandım ayağa kalkıp birini uçurcak birden kendi uçunca altıma ediyordum ya malmıdır nedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Gülmek için süper bir video :DBu arada söylemeden geçmek istemiyorum esra ceyhan senden nefretn ediyorum "bunu alın dışarıya" zuıhahaaa koptum süper bişey... bide esra bakıyo "evet" diyo ben de sevmem bu esra hanımı, sürekli kafa sallıyo eski headbangcilerden galiba paso "anlıyorum" tavrı beni deli ediyor... -------------------- ekşi sözlükte 7 sayfa hakkında yazı girilmiş okunabilir zevkli şeyler var: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sadri+yildiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Vay ekşi sözlük manyağı biri daha yalnız değilmişim :DBende çok seviyorum ekşi sözlüğü nasıl yorum yazabilirim onu bilemiyorum bilen biri arsa yardımcı olursa sevinirim konuyla alakası yok ama yeri gelmişken sorayım dedim :)ee esra gibi basit birinin sayfasından fazlasını beklememek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 ekşi sözlük yazarı olman gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Ben o programı izliyordum.Adam biden fırlayınca ana korktum ya:swoon2: _______________________ http://i41.tinypic.com/ok74p1.jpg Right Here By Me(Seni Sevcem Hep G.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Peki nasıl olabilirim arıyorum üyelik için bir yer yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 yazarlık alımları moderatörlerin karar verdiği dönemlerde açılır. Bu 2 senede birde olabilir. Yazarlar nesillerine göre ayrılmakta. Son yazar alımı açılışı 2007 senesindeydi. şu anda yazar alımı yok 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Teşekkürler Locked o kadar şansızım ki nehire su içmeye gitsem su kurur -------------------- Nehir kurur yani bu arada ekşi sözlükten alıntı yapmak istiyorum tarık mengüç, sarı sprey boya saçları, bembeyaz dişleri ve multi bronz teniyle çoğu insanın korkulu rüyasıyken, bir anda kitlelerin ahını almak istercesine onun korkulu rüyası haline gelmiş adam. uçuşa geçiş esnasında, tahminim göbek ve gıdı etkeni yüzünden, bazı sorunlar yaşamış ve tam olarak havalanamamıştır belki ama o bu haliyle de çoğumuzun sempatisini kazanmış esra ceyhan'a yine gıcık kaptırmıştır. halbuki uçamasa da o da insan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cerseen Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 :rofl:hey allahım ya ulan yok böyle bişey koptum resmen ya bu ne rezilliktir.zaten adam havada dursa program esra ceyhanın olduğu için inanmazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RexOfTheDark Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 gerçektende delirmeden 1 saniye önce yerdeki monitörden ekranda görünüp görünmediğini kontrolediyor bide konuyu komik videolar bölümüne falanmı taşısanız diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Eğitim almak gerek bu adamdan. Astral seyahat , yakın temas , sıcak temas yapmak isteyen arkadaşlara duyrulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlak Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Canlı yayında zooken. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagadas Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 adam beden dışı eylem yapmış vallaha öle azılırmı canlı yayında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Peki nasıl olabilirim arıyorum üyelik için bir yer yok bu sene olmadı yazar alımı galiba ama geçen sene olmuştu facebook yüzünden ziyaretler azalınca, üye olmak istersen http://sozluk.sourtimes.org/apply.asp burdan üye ol, 8-9 entry gir, beğenirlerse alırlar, az ve öz olması önemli... kolay gele... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.