dolorosa_adore Oluşturma zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2009 Mrb Arkadaşlar.Burada başlayalım ve şimdiye kadar en güzel,dinlediğimizde salya sümük ağladığımız ve sevgilimizden ayrıldığımızda dinleyip intahar etmek istediğimiz şarkıları yazalım.Ben başlıyorm 3 Doors Down-Here by me,Blink 182-İ Miss You,The Juliana Theory-The Closet Things vs. -------------------------- http://i41.tinypic.com/ok74p1.jpg Right Here By Me(Seni Sevcem Hep G.) -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Anathema -Regret dinleye dinleye geberdim geberdikçe dahada dinledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Başka bir şarkıda Evan and Jaron-Crazy For This Girl _______________________ http://i41.tinypic.com/ok74p1.jpg Right Here By Me(Seni Sevcem Hep G.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2009 Anathema - Angelica Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 asdasdasdasd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 evanescence-give unto me dark tra.-lethe apocalyptica-SOS Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 EEE Başka yok mu???? _________________________ http://i41.tinypic.com/ok74p1.jpg Right Here By Me(Seni Sevcem Hep G.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 aerosmith-dream on, evanescence- my immortal, wish you were here-? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Hadi ya ,duygu denen şeyden yok mu sizde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 intihar etmek istedim hatta bileklerimi kestim bob dylan one more cup of coffee dedi ben o bardakta kanımı içtim vahdettin de 2 bilegini kesmiş bu şekilde bende bardağı tutmadım tabi ağzımı bardaga goturdum burnum deyerek içtim... dedim ki bi msg-never ending nightmare bu sefer de bileğime kaya bağladım evet bunu yaptım atlamadım sadece bağladım oturdum ve bu sarkıyı dinledim...ve lethe dark tranquilty o gölde boğdum kendimi inanmıyacaksınız ama bunu yaptımm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Sinead O Connor- Nothing Compares Moby- Porcelain Blue-Sorry seems to be the hardest word 3 doors down- Here without you Favorilerim. Buarada 'geceyürüyen' sen gerçekten yazdıklarını yaptın mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Çok alkollüydüm:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 alkol alma bence bundan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Alkole heyrrrrrr diyoruz ama olay o kapağın altında:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Alkole heyrrrrrr diyoruz ama olay o kapağın altında:rofl: alkole hayırmı defol gözüm görmesin atıldın gruptan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 alkole hayırmı defol gözüm görmesin atıldın gruptan O kadarda önyargılı olma canım:D:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Şuanda Pamela Spence - sensiz saadet neymiş :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Empyrium- Waldpoesie Sirenia- In Sumerian Haze Soad- ATWA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jazzrail Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 incubus-drive metallica-turn the page boys like girls-thunder radiohead-creep Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 seether - one cold night albümündeki bütün şarkılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fakesounds Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Benim şarkım Bush-İnflatable:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Lacuna Coil - Within Me Nightwish - Ocean Soul Voltaire - Feathery Wings HIM - Dead Lover's Lane Within Temptation - Forgiven Metallica - Turn the Page Nirvana - Come As You Are Bunlar bazılarım----->Some Of Mine;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
judas_priest Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Y&T - Temptation, Don't Be Afraid Of The Dark, Forever, Come In From the Rain, Face Like An Angel Judas Priest - Before The Dawn Scorpions - Still Loving You, Send Me An Angel Dokken - Alone Again [Kesinlikle dinlemeyen ölsün. Zaten kendine metalci diyipte dinlemeyen yoktur heralde. Metallica - Nothing Else Matters Survivor - The Search Is Over, Broken Promises Saxon - I Can't Wait Anymore Stan Bush - Southern Rain, Waitin For You Bon Jovi - Bed Of Roses Journey - Open Arms Europe - Open Your Heart, Carrie Marillion - Kayleigh Giuffria - Silk 'n Steel albümünün tamamı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2009 Maria Mena-If you'll stay in my past Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2009 pink floyd- wish you were here en sevdiğim şarkılardan biridir birde çok klişe ama don't cry .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.