raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2009 efendim, sevgili çocuk sahibleri.. aşağıdaki yazıyı okuyunca sizde "varya...gerçek yaaa" gibisinden laflar edeceksiniz...etmezseniz etmeyinde... benim için edin be bi kere...:rofl: http://i163.photobucket.com/albums/t296/kureys/ocuk.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 bişey görünmüyor :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
littlebanshee Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 insanını sevdiğim türkiyem yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helena Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 cocuku olanlar cook ayıp ama asansöre işenirmi yaa !!! cık cık cık!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2009 pohahahaaaaa...... iyi güldüm ama, ellerine sağlık, klavyene afiyet... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GhostWhisper Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 hehe...gece gece güldüm ... aslında artık her gece gülüyorum sayenizde arkadaşlar süper paylaşımlar yapıyosunuz =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Teşekkürlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.