Client_code Oluşturma zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2009 Merhabalar arkadaşlar; Kızmazsanız sizlere bir kaç tane sorum var? Yaklaşık son bir aydır pekte düzenli şekilde olmasada astral seyehat'a çıkma çalışması yapıyorum ama başarılı olamadım hala:( Bu çalışmalara başaldıktan sonra bende bi takım değişmeler oldu, işte bu konularda sizlere danışmak istiyorum... İlk olarak ne zaman astral seyehat yapmak için zihinimi boşaltıp dikkatimi tamamen astral'e yönlendirsem bir zaman sonra alnımın tam ortasında bir ağrı oluşuyor. Sanki alnımın hemen altında bir şey var ve dairesel hareket ediyor. Dönüp dönüp duruyor orada:) ve ağrıdan sonra sanki sadece orada yukarı doğru çekilme hissi oluşuyor sanki bir şey kafamı tutup yatış pozisyonunda yukarı doğru çekiyor gibi.... İlk zamanlar bunu doğal algıladım madem Astral seyehat yapmaya çalışıyorsun olacaktır bunlar dedim amaaa..... Bu alnımda ki ağrılar gündüz gözüne de birden bire oluşmaya başladı. Ne zaman alnımın ortası ağrısa sanki kendimi, bedenimi, kontrol edemiyorum. Mesela bir yerden kalkıp başka yere oturmak istesem ya sağa sola çarpıyorum yada bu kısa zamanda ne yaptığımı hatırlamıyorum ( hatırladığım tek şey bir yerden başka yere oturmak için harekete geçmiş olduğum başka bir şey değil bu esnada ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum ve kendimi oturuyor buluyorum ) ve buna ek olarakta; etrafımda ki nesnelerin ve kişilerin etrafında aynen onların şeklinde, onları sarmış parlak ışıklı ve o kişiye yakın yerlerin çok parlak ve uzaklaştıkça parlaklığı azalan bir alan görmeye başladım... Ama bu durum sadece alnımın ortası ağrıyınca oluşuyor...:( Şimdiiii sevgili arkadaşlarım kaç günüm var, öte tarafı ziyaret için:) Bu konuda beni aydınlatın... Yoksa olan bütün bu şeyler benim bir kuruntum mu? Kafayı yeme eğilimim iyiden iyiye arttı mı? Saygılarımla.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 dikkat ettimde kimse yorum yazmamış bari ben yazayım dedim. Eğer anlattıklarında samimiysen bence bir şeyler görmeye başlamış olmaz herhalde duru görü yeteneğinin uyanması olsa gerek , belki . çok bilgim yok ama vücutlarımızı saran bir aura var ve o aurayı görüyor olabilirsin. Ama astral seyahat bildiğim kadarıyla kişinin kendi özgür iradesine bağlı olan bir şey senin kontrolün dışında oluyorsa bu " çekilme " dediğin olay belki de başka bir şeydir. Ama onu da başka benden daha bilgili biri varsa o yardımcı olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2009 dikkat ettimde kimse yorum yazmamış bari ben yazayım dedim. Eğer anlattıklarında samimiysen bence bir şeyler görmeye başlamış olmaz herhalde duru görü yeteneğinin uyanması olsa gerek , belki . çok bilgim yok ama vücutlarımızı saran bir aura var ve o aurayı görüyor olabilirsin. Ama astral seyahat bildiğim kadarıyla kişinin kendi özgür iradesine bağlı olan bir şey senin kontrolün dışında oluyorsa bu " çekilme " dediğin olay belki de başka bir şeydir. Ama onu da başka benden daha bilgili biri varsa o yardımcı olmalı İlgin ve alakan için teşekkürler dogon.... Dediklerimde gerçekten samimiyim... çekilme olayı o an beni biraz korkutuyor. tüm vücudun çözülmüşken yukarı doğru çekilmek çok kötü bir hissiyat. şöyle tarif edeyim; " Vücudunun hiç bir yeri hareket etmiyor ama sadece baş kısmın yukarı çek ve boyun kısmından uzasın gitsin bedeninin " gibi bir şey. ister istemez tedirgin olup korkuyorum bu durumdan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
edh1 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 bence bunu düzenli yapmaya basla ki kendini daha rahat kontrol edesin = ) cünkü insanlarin yapabilecekleri cok fazla önemli olan dogru zamanda bunu yapip yönlendirebilmek = ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zangetsu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 son çakran açılmış demektir ama nasıl oluyor genelde 35 yaş civarı gibi hepsi açılır , yada çok böle bilge erdemli biri olursun erken de açılabilir ama nasıl yaptını şaşırdım doğrusu o gördüğün renkli alanlarda aura lar kişiden kişiye değişir ve kişiler hakkında bilgi verir mesela kirli çamurlu yeşil bencil kinci insan gibi ama bence astral dan önce meditasyona biraz önem ver eğer tahminlerime göre yaşın daha küçükse 18 civarıysa bu çakrayı açmayı başarmıssındır bence çok önceden açıldığı için bu sorun oluyor meditasyon yap bol bol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 son çakran açılmış demektir ama nasıl oluyor genelde 35 yaş civarı gibi hepsi açılır , yada çok böle bilge erdemli biri olursun erken de açılabilir ama nasıl yaptını şaşırdım doğrusu o gördüğün renkli alanlarda aura lar kişiden kişiye değişir ve kişiler hakkında bilgi verir mesela kirli çamurlu yeşil bencil kinci insan gibi ama bence astral dan önce meditasyona biraz önem ver eğer tahminlerime göre yaşın daha küçükse 18 civarıysa bu çakrayı açmayı başarmıssındır bence çok önceden açıldığı için bu sorun oluyor meditasyon yap bol bol yaşım daha 22:) Yorumun için teşekkür ederim. Dikkate alacağım meditasyon işini... ve tabii astral seyahat yapmak şu an en büyük arzum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 ruhsal dünyamı desem astral evrenmi desem manevi boyutmu desem işte oraya ilk adımlarını atıyosun ondan tabi astral seyahat denemende bile ruhunu hissedersin tabi biraz farklı bişey o yüzden yoksa kafayı yemek ohoooo daha çoook yolun var gibi:D:D kafayı yemek için tabi yanlış anlama:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PsiCat Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Çakran açılmış büyük ihtimal^^ Ek bilgi: Psişik güçlerin yaşla alakası yoktur^^Özellikle indigolar ve kristal çocukların psişik güçleri maksimum seviyede durur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Hiçbiryere gitmek için acele etme Birçok insanın görmek isteyipte göremediği auraları görüyorsun.Aura,nesnelerin ve canlıların etrafındakı enerjisel alandır ayrıca çok önemlidir.Gördüğün alanların renkli olması lazım.Bunlara bakarak insanların hasta olduğunu veya ruh hallerinin ne olduğunu anlayabilirsin.İlk sorunun için tam olarak bişey diyemem ama dinlenme süreni,şeker ve ekşi tüketimini arttır.Umarım faydalı olmuşumdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 ruhsal dünyamı desem astral evrenmi desem manevi boyutmu desem işte oraya ilk adımlarını atıyosun Ne güzel o dünyalara da adım atabilmeyi becermek:) adımdan sonra artık yürümek, oraları gezip dolaşmak istiyorum ama bunun içinde bol sabır ve zaman gerekli:( Hiçbiryere gitmek için acele etme Birçok insanın görmek isteyipte göremediği auraları görüyorsun. ... ... Dinlenme süreni,şeker ve ekşi tüketimini arttır.Umarım faydalı olmuşumdur. Aceleci olmak isteğini atıyorum yavş yavaş içimden. Astral çalışmalarından sonra bunu daha çok fark ettim... sabır, sabır, sabır..... Dinlenme konusunda işte o işi iyi yapabilsem... ama ösym sağolsun buna izin vermiyor hâla... ah şu sonu " s " ile biten sınavlar ah........:( Şeker, çikolata falan fazla yemezdim önceden ama son zamanlarda günde ortalama 5 tane çikolata yiyorum ve kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye? önceden deseler bana günde 5 çikolata yiyeceksin diye katıla katıla gülerdim ama şimdi malumun yapıyorum... İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Ek olarak,23.00 dan önce uyumanı tavsiye ederim.Ayrıca aura görme çalışmalarını bol bol yap.Çok harika birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.