Jump to content

Sadece tartışmak adına bir bölüm açılsa ?

serpentine

Önerilen Mesajlar

Sitede ara sıra çıkan tartışmalar yüzünden güzel konular kapatılıyor ve çöpe atılıyor.Hem enerji atmak hemde eğlenmek adına böyle bir bölüm açılsa biri çıksa "en iyi fast food restoranı Mc Donalds" diye konu açsa diğeri gelse "hadi ordan Burger King en iyidir" dese 3. bir kişi çıksa "hadi len en iyi KFC dir" dese fena mı olur :) tartışmaktan çok, boş muhalefetlik adına yani eğlenceli cevaplar verilse ? Güzelim konuların içinde tartışanlara "sizi tartışma bölümüne alalım beyler" denilebilse fena mı olur ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzelim konuların içinde o konuları yok eden mesaj sahiplerine hadi arkadaşlar buyurun gidip şu bölümde güzel güzel tartışın dediğimizde bunu dinleyen çıkacağına zerre kadar inancım yok malesef.. tecrübem bana böyle bir bölümün iyice görmek istemeyeceğimiz sonuçlara sahne olabileceğini söylüyor açıkçası..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence en güzeli köşedeki kebapcı :p öyle bi bölüm açılsa kan gövdeyi götürür burger king vs. mc donalds ile sınırlı kalacağını sanmıyorum tartışmanın :D bunla sınırlı kalsa bile forumda bi çiğ köfteci çıkar o en pasif zararsız konu bile büyür büyüürrr de büyüüürrrr :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben tartısmak istiyorum... neden herkez belli bi inanca saygılı davranırken kendi bildigi dogruya yakın olmayan sistemlere saygısızlık yapıyor? nerden buluyor bu hakkı? bazı inanc sistemleri yasalarla korunuyor diyemi bu rahatlık?,

bu bi cok konuda oyle cok karsılastıgım durum ki cevap vermek istiyroum ama konunun akısı degişecek yazana ekleyene okuyana saygısızlık olacak diye cevap vermiyorum.. buna biraz dikkat etsek bence daha iyi olacak.. kanımca ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...