dolorosa_adore Oluşturma zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2009 Şu aralar E2 de bi diziye sardım.İsmini başlıkta görüyorsunuz.Tam benlik.Eğer İzliyorsanız sizinde düşüncelerinizi duymak isterim >818 -------------------- Hadi ama yorum yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Eveet eğlenceli bi dizi kesnlikle tavsiye ederim:) İngiliz aksanına bayılıyorum ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 ben hiç bir bölümünü kaçırmam, en sevdiğim dizilerden biridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 ayy hiç sevemedim ben o diziyi.İngilizler soğuk oluo yaa.. böyle bi cansızlık var dizide sanki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 ayy hiç sevemedim ben o diziyi.İngilizler soğuk oluo yaa.. böyle bi cansızlık var dizide sanki.. Bence öyle deme.Tam normal insanların hikayesi.Bnece yapma,yapay dizilerden daha ii(Örn:Heroes) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 yaa normal insanların hikayesi belki ama karakterlere ısınamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Bence öyle deme.Tam normal insanların hikayesi.Bnece yapma,yapay dizilerden daha ii(Örn:Heroes) Heroes ? Her dizinin bağlı olduğu bir öykü vardır ki "Heroes" da fantastik bir öykü işleniyor.Doğal olarakta karakterler ve konuda bu yönde ele alınıyor.Sonuçta fantastik öyküler sinema ve dizi sektöründe önemli yere sahiptir.Marvel ve DC Comics'in beyazperdeye uyarladığı çizği romanları göz önüne alırsak,insanların fantastik öyküleri sevdiği sonucu ortaya çıkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.