raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 23, 2009 Oluşturma zamanı: Mart 23, 2009 yorgunum... bir çay içimlik vaktim var, bir çay içecek kadar sevişebiliriz seninle... soluk almak yasak olmalı, bakmak yasak, dokunmak yasak... sadece bir çay içimlik vaktim kaldı... ömür kısa... zaman kısa... hayat bildiğimizden daha kısa, umduğumuzdan daha uzun... yorgunum... bak; aldım elime bardağımı, ilk yudumu götürdüm dudaklarıma... hadi, gelmeyecek misin, dudaklarını vermeyecek misin tenime... uzandığım yerden izliyorum seni.. uzandığım yerden izliyor hayat beni... elimde ince belli çay bardağı, gözüm tenine takılı halde... suskunum... suskunluğumdan yararlan benim... içime attığım çığlıklarım tahrik etsin seni... gel, al elimden ince belli çay bardağını, elim dolansın beline.. gel... dudaklarına al bedenimi... demle ruhumu, iç ince belli bardaktan... gel... yorgunum... al beni, haps et tenine... yok olsun bedenim gözbebeklerinde... dudaklarınla anlat beni sonrakilere... sakla ruhumdan arta kalanları, ince belli bardak içinde... 2 Alıntı
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Romantizmin tepe noktası Eline sağlık raskol... 1 Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2009 sağol gizemli... begendiğine sevindim... Alıntı
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 yahu rasko... nasıl böyle duygusal olabiliyorsun? şaşırıyorum sana... tebrikler. benim de bir çay içimlik vaktim var, ruh ikizimi bekliyorum... 1 Alıntı
artemiss Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 raskolnikov seni tebrik ediyorum....ve kendime bir çay koymaya gdiyorum xP umarım kapı çalar:D 1 Alıntı
SILA_SH Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Bu güne kadar okuduğum yazılarının içinde en romantizm kokanıydı.. Çok güzeldi.. devammmmmmmm... 1 Alıntı
karkanya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 bir çay içimlik vaktim var... gel işte ruhumu kaçır kendine... ama sakın dokunma kalbime... parmak uçların tenimi yaksın... ama dokunma kalbime... nefesin nefesimi hapsetsin... sadece bir çay içimlik vaktim var... ama dokunma kalbime... itiraf ediyorum bu kadar güzel şeyler yazabildin için seviorum seni rasko abi:p şaka şaka valla:D Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 sağolun valla:D gençliik:D Alıntı
PiaSassano Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Bir çay bardağı ile de romantizm yapılabilirmiş dedirten bir yazı. Alıntı
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Hayat demli bir çay. Aşksa onu yudumlarken bırakılan dudak payı. Bir soluk alımı bir mola zamanı durduran. Ve ne çok aşka şahit o çay bardakları. Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 çay içmek gibisi var mı? Alıntı
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Çay bardağından bu romantizmi çıkartan adamdan korkulur:D Çok güzel rasko, sen keşf edilememiş bir geleceksin:) Kaçırdıklarımızı kazanmamızı sağlayan:) Alıntı
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 rasko abim yine süpersin hep süpersin Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 teşekkürler hepinize Alıntı
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Bir fincan kahve içecek kadar bile vaktim yok.. Alıntı
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2009 çay fincandan daha küçük... vakit bulunur... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.