Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 24, 2009 Sacma serpintileri bir kenara bırak dolanbaçlı yollara tukurmenin tadını cıkar saclarını savur ruzgara aldırmadan her damlay ıslatsın bedenini delsin derini bir karmaşanın tam ortasına düşen göktaşı ol yalan dolan bir bahcenin çürümüş üzümlerine saldıran bir asalakmış gibi tek düşünce yokluğuna ulaşamayanlara engel olmaya devam et tatışmasız donen yok sakla defterlerini kagıtlarına yumul harflerini çiğne her noktasına kon duraksama endişelenme sadece yaz arkana bak ve gül ezilen bir dünyanın ezilmeyen bir parçası olmaya çalış en azından kelimelerin seni özgür kılsın bir çıkış yolu yarat..ben ölü bir balığım şimdi su üstüne çıkmayıp derinlere gömülen sen ise yeni bir yaşam döllenmis bir umut ...ve kalp atışların taze ,isyankar ..ölüyorum bir çizgi kadar düz ve keskin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Sanırım karmaşık ruh halim sana da bulaşmış olmalı gece:D Yazılarını özlemiştim:) Özletme bu kadar:) Eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 mümkün olduğunca mystery:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.