Jump to content

Arkadaşım Gelince Tüm Enerjim Çekılıyor

xraymus

Önerilen Mesajlar

bir arkadaşım var hemde samimi yakın bir arkadaşım ama bir kaç aydır ne zaman yanında olsam ya da o bulunduğumuz ortama gelse birden kendimi kötü hissetmeye başlıyorum sanki tüm enerjim gidiyor,sanki her yaptığı davranaış bana batıyor.bunun nedenini bir türlü çözemiyorum bir an önce o ortamdan açık havaya çıkmak istıyor canım.samimi bir arkadaşım o yüzden suçluluk hissediyorum böyle seyler dusunduğum için ama elimde değil aksi takdirde ben çok kötü oluyorum:(bunun nedeni ne olabılır arkadaşlar tahmınlerınız varsa belkı bu durumdan kurtulmama yardım edebilir:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1-Yaşamınızdaki enerji veren ve enerji tüketen insanların bir listesini yapın;

2-Kesin sınırlar koyun; Bir vampirin sızlanmalarını dinlemek için harcadığınız zamanı sınırlayın.

3-Meditasyon yapın; Meditasyon sizi özünüze bağlayan bir yaşam hattıdır. Zihninizi rahatlatır, böylece özünüzle yeniden uyum sağlayabilirsiniz.

4-Uzaklaşın; Eğer enerjinizin karşı tarafça tüketildiğini hissederseniz kendinize bu öldürücü konuşmadan uzaklaşmak için izin verin.

5-Çevrenizde bir enerji kalkanı oluşturun; Vampirlerle birlikte olduğunuz ve uzaklaşma olanağı bulamadığınız zamanlarda çevrenizi beyaz ışıktan oluşan koruyucu bir kalkanın sardığını hayal edin.

ne kadar işe yarar bilmiyorum sadece bir yerden alıntı işine yarayabilir.arkadaşında farkında veya farkında olmadan enerjini emiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1-Yaşamınızdaki enerji veren ve enerji tüketen insanların bir listesini yapın;

2-Kesin sınırlar koyun; Bir vampirin sızlanmalarını dinlemek için harcadığınız zamanı sınırlayın.

3-Meditasyon yapın; Meditasyon sizi özünüze bağlayan bir yaşam hattıdır. Zihninizi rahatlatır, böylece özünüzle yeniden uyum sağlayabilirsiniz.

4-Uzaklaşın; Eğer enerjinizin karşı tarafça tüketildiğini hissederseniz kendinize bu öldürücü konuşmadan uzaklaşmak için izin verin.

5-Çevrenizde bir enerji kalkanı oluşturun; Vampirlerle birlikte olduğunuz ve uzaklaşma olanağı bulamadığınız zamanlarda çevrenizi beyaz ışıktan oluşan koruyucu bir kalkanın sardığını hayal edin.

ne kadar işe yarar bilmiyorum sadece bir yerden alıntı işine yarayabilir.arkadaşında farkında veya farkında olmadan enerjini emiyor...

sanırım farkında olmadan yapıyor:(teşekkürler tavsıyeler için beyaz enerji kalkanını denemeye çalışıyorum:)

--------------------

Bence o bir enerji vampiri,senden enerji çalıyo.Auranı güçlendirmeni tavsiye ederim.

teşekkürler..

forumdan okuyayım aura güçlendirmek için neler yapabılırım acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

enerji vampiri ise kendisi ve samimi bir dostunsa ona pozitif ve daha hareketli olmasını söyle. Halk arasında bu tür kişilere ağırlık veren kişiler denir. Etkilenmemek için kimileri dua okur, kimileri ise meditasyon ile uzak durmaya çalışır. Sonuçta temelde benzer şeylerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim de bir arkadasim var(di) en yakin arkadasimdi kendisi.

Ne zaman birlikte biseyler yapsa tüm enerjimi aldigini düsünüyordum ve yanindan kacmak istiyordum.

Sonra bu arkadasin aslinda memnuniyetsiz ,asiri bencil , cok cikarci bir insan oldugunu ve bu özelliklerinin beni coook rahatsiz ettigini gördüm.

Benim enerjimi caldigini düsünmemin nedeni ise bu özelliklerinden asiri derecelerde rahatsiz olmammis ama cocukluk arkadasim oldugu icin onu co obektif degerlendiremiyor olmammis.

Bir de bana bütün enerjimi caliyorsun diyen insanlar oldu.

Ben bir enerji vampiri miyim?

Yoooo alakam bile yok.

Ben sadece siri derecelerde kötümser bir insanim.

Bununla da kalmayip cogu zaman asiri tepkiler veren sivri dilli bir ukalayim:):)

Bunun sonucunda genelde "iyi" bir insan olarak nitelendirilsem de insanlar benim yanimda bir yerden sonra rahatsiz olabiliyorlar ve enerjileri calinmis hissedebiliyorlar

Herseyi doga üstü fenomenlere baglamak yerine objektif ve saglikli degerlendirmeler yapmaya calismak bence cok daha dogru.

Bunun disinda da esasen "doga üstü" denen birsey yoktur bence.Doga üstü dedigimiz seyler bizim daha cözemedigimiz olaylardir ve bal gibi de doganin bir parcasidirlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

uzak durun.

kimi insanlar davranışları gereği, bakış, tebessüm, ses tonu pozitif enerji verebildiği gibi negatif enerji de verir. ben hayatım boyunca bana negatif enerji verdiğini hissettiğim insanlardan uzak durdum.

özellikle yakın arkadaşlıkta, kendinden bir şeyler verdiğin gibi, alabilmelisin de...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim de bir arkadasim var(di) en yakin arkadasimdi kendisi.

Ne zaman birlikte biseyler yapsa tüm enerjimi aldigini düsünüyordum ve yanindan kacmak istiyordum.

Sonra bu arkadasin aslinda memnuniyetsiz ,asiri bencil , cok cikarci bir insan oldugunu ve bu özelliklerinin beni coook rahatsiz ettigini gördüm.

Benim enerjimi caldigini düsünmemin nedeni ise bu özelliklerinden asiri derecelerde rahatsiz olmammis ama cocukluk arkadasim oldugu icin onu co obektif degerlendiremiyor olmammis.

Bir de bana bütün enerjimi caliyorsun diyen insanlar oldu.

Ben bir enerji vampiri miyim?

Yoooo alakam bile yok.

Ben sadece siri derecelerde kötümser bir insanim.

Bununla da kalmayip cogu zaman asiri tepkiler veren sivri dilli bir ukalayim:):)

Bunun sonucunda genelde "iyi" bir insan olarak nitelendirilsem de insanlar benim yanimda bir yerden sonra rahatsiz olabiliyorlar ve enerjileri calinmis hissedebiliyorlar

Herseyi doga üstü fenomenlere baglamak yerine objektif ve saglikli degerlendirmeler yapmaya calismak bence cok daha dogru.

Bunun disinda da esasen "doga üstü" denen birsey yoktur bence.Doga üstü dedigimiz seyler bizim daha cözemedigimiz olaylardir ve bal gibi de doganin bir parcasidirlar :)

farklı bir bakış açısı:)dediğin gibi olabilir belkide arkadaşımın sevmediğim huyları vardır beni rahatsız eden yanında durmak istemiyorumdur.teşekkürler yorumun için..

kendimi kötü hissetmeye başlayınca sebep ne olursa olsun orda durmak için kendime işkence etmycem,bi bahane bulup kalkıcam artık napalım:D

--------------------

uzak durun.

kimi insanlar davranışları gereği, bakış, tebessüm, ses tonu pozitif enerji verebildiği gibi negatif enerji de verir. ben hayatım boyunca bana negatif enerji verdiğini hissettiğim insanlardan uzak durdum.

özellikle yakın arkadaşlıkta, kendinden bir şeyler verdiğin gibi, alabilmelisin de...

bencede kesinlikle uzk durulmalı,ama arkadaşlıklarda bu kolay olmuyor:(olabildiği kadar artık napalım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

genelde 'amaaan üzerindeki ağırlık bana geçti heralde' derim ben ama.. enerji meselesi falan mı bu? yani benim enerjimi mi çekiyo? o yüzden mi bi zaman sonra uyku moduna geçiş,bunalma,gerginlik... falan oluyo? (çok soru sordum ama idare edin:ermm: )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

genelde 'amaaan üzerindeki ağırlık bana geçti heralde' derim ben ama.. enerji meselesi falan mı bu? yani benim enerjimi mi çekiyo? o yüzden mi bi zaman sonra uyku moduna geçiş,bunalma,gerginlik... falan oluyo? (çok soru sordum ama idare edin:ermm: )

evet ama dikkat etmeniz gereken sey şu sizde biriken bir negatif elektırıkmı var yoksa psişik vampirlerin saldırısınamı ugradınız.o insanla her gorustugunuzde oluyorsa evet yasadıgınız sey bu fakat o kişiye karsı cephe almayın cunkı bılınclı yapanlar gibi blinçsiz olanlarıda var :D ama eger bu genelde yasanıyorsa yanı o insan olsada olmasada size topraklanmayı tavsiye edebilirm benım ısıme cok yarıyor ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...