Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 24, 2009 http://saklisite.files.wordpress.com/2009/03/mars_tekerlegi.jpg Gün geçmiyor ki, Mars üzerinde NASA insansız keşif araçları ile çekilen fotograflarda yeni bir anormallik dikkat çekmesin. Bu kez NASA’nın resmi sitesinde SOL 288 adı ile yayınlanan görüntüde Mars toprağı üzerine gömülmüş insan eli ürün olduğu düşünülecek kadar düzenli ve işlenmiş bir çark veya tekerlek benzeri cisim hemen fark edilmekte. Yorum size ait. http://saklisite.files.wordpress.com/2009/03/mars_anomali.jpg Alıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 bişileri değiştirse keşke ama..,, inkar eden gene eder bir bahanesi hep olur, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Nasa nın yapacağı açıklama şudur NASA: Mars atmosferine inen robot araştırma cihazlarının bir parçasının kırılması sonucu...... ya bırak koçum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Esrarengiz bu durum sezmedim ben bunda sonuçta herşeyden bir şekil çıkarabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Marsta çok önceden hayat olmuş olabilir ama şimdi yok bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Fotoğrafların renklendirilmiş olanlarına ulaşmalıyız. Bir taş veya kum da olmayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 neden böle ? harbi resim siyah beyaz, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 ya bırakın taşlar her şekli alabilir... benziyo sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Bu kadar tesadüf olmaz bence mutlaka bişiyin parçası olmalı :S 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Resimler parça parça siyah beyaz olarak geliyor merkeze. Merkezde bu parçalar birleştirilip renklendiriliyor uzman kişilerce. monkey 1-2 çıkıntı olsa neyse derim ama bu resmen çarka benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Resimler parça parça siyah beyaz olarak geliyor merkeze. Merkezde bu parçalar birleştirilip renklendiriliyor uzman kişilerce. monkey 1-2 çıkıntı olsa neyse derim ama bu resmen çarka benziyor. Benzerlik konusunda katılıyorum ama nasanın bahanesi hazırdır nasılsa adamalrın başına uzaylı düşse komşunun çorapları diycekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagadas Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 ya arkadaşlar marstan buraya göç ettiysek? sonucta tüketici bir ırkız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Yok yok taş veya kum olamaz açık ve seçik bir şekilde onun simetrik bir şey olduğu belli.. Zeki bir yaşam formu tarafından üretilmiş bir araç. Hatta orta çağda kullanılan kalkanlara benzettim ben. Ama tabi başka tahminlerde yürütülebilir. Ama yükarıdaki arkadaşında söylediği gibi NASA'nın bunu ört-pas etmek için bahanesi her zaman vardır. Belki de şöyle derler; dünya yörüngesindeki uydulardan birinden kopan parça marsa düşmüştür yada marsa yollanan araçlardan birindek kopan parça derler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolorosa_adore Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 ya arkadaşlar marstan buraya göç ettiysek? sonucta tüketici bir ırkız Helal.Uzun yaşa:DBencede abi biz marstan geldik,ya da ben şöyle düşünüyorum.Zeus'un yarattığı sanal dünyanın bir parçasıyız.Olamaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitekristal Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Nereye kadar saklayacaklar...? Mecbur açıklayacaklar:confused: Bugün olmaz yarın mutlaka...kaçarı yok bu işin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagadas Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Helal.Uzun yaşa:DBencede abi biz marstan geldik,ya da ben şöyle düşünüyorum.Zeus'un yarattığı sanal dünyanın bir parçasıyız.Olamaz mı? Bence yunan mitolojisindeki zeus ve diğer tanrıçalar yanlış zeus Allah(cc) benzetiklerini düşünüyorum bu büyük bir günah ve diğer tanrılarda Allah(cc)`ın baş melekleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 ne saçmalıosun sen cagadas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Çağadaş , Zeus'a inananlar allah zeusun baş meleği diyorlar. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında? Bu söylemi yalanlayacak somut tezlerin nelerdir bizi aydınlatırmısın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 yeah we martians Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RexOfTheDark Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 NASA nın neyi bilip nekadar sakladığını bilmiyoruz belki onlar başına uzaylı düşse komşunun çorapları diyorlar ama bizde her gördüğümüz çorap a uzaylı demeye pek meraklıyız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 neden çorap ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 bence kesinlikle yaşam var fakat bizden saklıyolar (ama nedn ? bilsek ne olucakki ?) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Titachi Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Belki uzaylıların yaptığı birşeydir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Asakura Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Resim neden siyah beyaz, Mars'a gönderilen alet son teknoloji ürünü değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2009 Photoshop Gibi Nasanın sitesinde gormesem inanmam .Linke baktım. alah allah... Nasa Biliçli olarak Boyle bir dumen yapmadıysa aklıma soyle bir şey geliyor.. Gunes Daha onceleri Cok sıcaktı veya daha buyuktu . Bu Sıcaklık Marsa kadar ulasabiliyordu Ve O donemde Mars yasama elverişliydi. Sonra Gunes zamanla enerjisinin bir kısmını kaybetti ve mars sogumaya basladı. orda yasayan Canlılar Gezegeni Terketti cok uzun bir zaman sonra Gunesin kaybettigi enerji dunyanın Sıcaklıgını azalttı Ve yasanabilir bir gezegen haline geldi. Sonrada dunyada canlılar cıkmaya basladı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.