chesterfield Oluşturma zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 24, 2009 İşçinin her gün gördüğü, Dağdaki çobanın arada bir gördüğü, Cumhur başkanın 7 yılda bir gördüğü, Allahın hiç göremediği şey nedir? kesinlikle dalga gecmıyorum cevapları beklıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Bu soruyu biliyorum... ama Cevabı hemen söylememek gerek demi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 özele at..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Bi zahmet benimde özelime atın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Gönderdim hakana51 inşallah doğrudur:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2009 Aaaa nasıl şaşırdım anlatamam:ermm: şaka yapmıştım hakan51 :Dcevap için teşekkürler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 meslektaşı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 meslektaşı ne yapıyon abim ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2009 cveap meslektaşı mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
almira-hayel Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 arkadaslar bu sorunun cvbını benim ozelede atarmısınız 2 ay once bi arkadasım sormustu cvbi oda bılmıordu meraktan catlıom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 cevap yukarda yazıyor niye meraktan çatlıyorsun ki.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
almira-hayel Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 cvp cok kolay sorumuuuuuuuuuuuuuuuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 hayır meslektaşı yazıyor bak orda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
almira-hayel Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 anlamam cok zor oldu ama anladımmmm sonunda rahatladım tesekurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matrocks777 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 meslektaşımı gerçekten? dğlse biri bnmde özele atarsa sevinirm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shezofrenik Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2011 Zamda olabilirmiş sanırım -.- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2011 Zamda olabilirmiş sanırım -.- Zam mı?İşçinin her gün gördüğü diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.