Locked Oluşturma zamanı: Mart 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2009 (düzenlendi) Grup Ermişler:rofl: Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 (düzenlendi) youtube'u açamayan arkadaşlar varmış halen. o nedenle bu linki de veriyorum Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü link silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Hahaha ben izlemiştim bunu ama bikere daha izleyince daha komik geldi bana bi haller oldu yanlız zavallı kadın ya adam cidden hastamıdır nedir kadında hiç bozuntıuya vermedi ama milletin ödü koptu kadından sadece evet.. diye bi tepki geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 süpper süpper :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 opuhahhahaha super locked amca nerden buldun bunu....:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 (düzenlendi) ... buda ayrı bi acayip komedi :D Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü link silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 opuhahhahaha super locked amca nerden buldun bunu....:rofl: arkadaşın biri yapmış. Nete koymuş işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Zuhaha teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 adam topaç gibi dönüyo ama önce monitöre bakıyo ekranda çıkıyomuyum diye komedi ya allaaaah diye zıplayıp koltuğa vurması yokmu bittim valla işyerindeyken rezil oldum kahkahayı patlatınca:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 bana otobüste bi hal geldi :ddddd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.