chesterfield Oluşturma zamanı: Mart 26, 2009 Oluşturma zamanı: Mart 26, 2009 A -Allah korusun -Akıllı ol evlat! -Alem bana ben sana hasta -Algıda seçiciysem günahım ne? -Alırsın ford, olursun lord. -Alırsın ford, olursun mort. -Anılar da anlamsız -Ankete gerek yok eskiler daha iyi. -Askerin emaneti. -Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza. -Aşk çekenin, yol gidenin. -Aşkın bir sabun ise, köpürt beni pakize -Adrese gerek yok eskiler bizi tanır -Aramasın artık gözler, o şimdi asker.. B -Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 yıl master ve doktora teri -Baba yorgun sen geç. -Baba yorgun !!! -Baba yorgun, dalaşma. -Babalar ağır gider... -Babam sağ olsun. -Baktım araba kıyak, karı da kıyak, dedim ne ayak -Beatnik isen vur saza, Nihilist isen bas gaza" -Ben bi düşüneyim. -Ben bir kadini sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparım; ama ki bir yanlışını görmeyeyim bir bidon benzin döker çatır çatır yakarım. -Ben ihsan değil hilmiyim, -Ben yaşarken sen cildiracaksin -Beni bir tek sen anladın,sen de yanlış anladın orijinal hemşerim.. -Beni sevme sevdiğimi bil yeter. -Benim için ağlama, gözlerinden olursun. -Bi daha sevmek için heves mi bıraktın!" -Bi kızların nazına, bi de ara gazına hastayım. -Bir kavanoz reçel bunlarda geçer -Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. -Bizi kimse çekemedi halatlar koptu. -Bohemia ovası, entel yuvası -Bu acilar bizi yildirir mi sandin? -Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın. -Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım. -Burnumdaki Piercing kadar yakınsın bana boğaziçili.. -Büyüyünce TIR olucam. -Bir sen degil alem hasta C -Ceylan gözlüm -Ceketi atarım asfalta yatarım Ç -Çilemse çekerim, kaderimse gülerim. -Çılgınımsın! D -Doğma bebek şoför olursun -Duanla mı yaşadım ki, bedduan ile öleceğim? -Dünyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın -Dünyayla nişanlı, ölümle sözlüyüm -Düzde geçme beni, yokuşta mahçup ederim seni. -Dünya dikenli bir hayat sevende mi kabahat. E -Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, çok yaklaşmışsın demektir. -Eğer kalbinde yer yoksa güzelim, farketmez ben ayaktada giderim. -Ela gözlümün nazına, hastayım fordun aragazına. -Entelim ama para bende -Esrarlı gözler -Esmerin nazına, ford'un aragazına... F -Freud da sollardı. G -Gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta! -Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim. -Gözlerin güzel ama, bakmasını bilmiyorsun. H -Hak edeni hayatıma hak etmeyenin hayatına sokarım. -Hatalıyım , sıkıyosa ara -Hatalıysam, aramızda kalsın. -Hatalıysam lütfen IP:212.78.34.212 -Hatalıysam lütfen [email protected] -Hatalıysam plakamı yaz 2222 ye gönder -Hatalıysam yüz yüze görüşelim -Hataylıysan lütfen ara -Herkes sevdiği kızı alsın -Hostes aranıyor İ -İstanbul Ankara 4 saat, sana sevgim 24 saat -İstedim vermediler, sen şoförsün dediler... K -Kamyoncu dediler kiz vermediler. -Karayollarında değil, senin kollarında öleyim. -Kısmetse dönerim -Kız dediğin taktın mı kola yakışmalı, çaktın mı duvara yapışmalı! -Kızın gülüşüne, kışın güneşine aldanma -Kolla beni şerit değiştiriyorum -Korkuyorsun, garanticisin! -Kurbanda koç, asfaltta dodge -Kuzu kurdun yollar ford'un!! -Kuleyle kavgalı çilekeş pilot! M -Maşallah de * !!! -Mazda huzur namazda -Mecburum geçmeye.. -Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş. -Miras değil alın teri -Mezuniyeti en az university. N -Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. -Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. Vitesi O -O şimdi asker. -Opel Corsa, Toyota Corona -Otoban'da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. -Ovaya saldım koçu, sevdim aldım dodge'u. Ö -Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama... -Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasın. P -Para bende bundan sonra kıro olucam R -Radar mahkumu -Rahmetlide sollardı -Rampada geçme beni düzlükte düzerim seni -Rampada yavaş, düzlükte savaş. -Rampaların ustasıyım Rambrant'ın hastasıyım. -Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. S -Sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allaha tapsaydım peygamber olurdum. -Selvi boylum al yazmalım -Sen gökyüzünde doğan güneş, ben yollarda çilekeş. -Sen sus, birikimin konuşsun Tinselgül. -Sevene can feda, sevmeyene elvada. -Star 2007 -Star yarabbi -Sarı kızın nazı ford'un ara gazı !! -Sen kalbimde batan güneş, ben yollarda çilekeş. -Sollama beni, sollarım seni Ş -Şoförsün dediler, kızı vermediler -Şoförün bahtı kara muavinin gönlü yara. -Vatan için gidiyorum senin için döneceğim. -Sensizlik mi? ASLA! T -Tek rakibim THY -Trabzonun lazına transporter in ara gazına U -Uzaktan severim, ruhun bile duymaz. -Uzun ince kıvrım kıvrım yollar bazen deler geçer yüreğimi, sitem ederim yollara, sevmesini bilen yüreğimi boş koydunuz diye. -UŞAK'lıysan vur saza, şöförsen bas gaza. V -Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin. Y -Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun! -Yetişemezsen el salla. -Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta. -Yolların kurdu babanın fordu -Yürü be koçum kim tutar seni? -Yolda hızlıyım aşkta yavaş, Çorumluyum arkadaş KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON !! 1 Alıntı
cheriour Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2009 :rof: :rofl: :rofl Büyüyünce tır olucam Alıntı
Arcturus Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 -Alırsın ford, olursun lord. -Alırsın ford, olursun mort. -Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, çok yaklaşmışsın demektir. -Karayollarında değil, senin kollarında öleyim. -Opel Corsa, Toyota Corona bunlar iyimiş... Alıntı
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Ben şu babam saolsunu okadar çok kamyonda gördümki bay geldi Alıntı
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 83 lüyüm s.kste güçlüyüm var bide unutulmuş Alıntı
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 -Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan, çok yaklaşmışsın demektir. - Aşkın bir sabun ise, köpürt beni pakize - Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım.. :D Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Büyüyünce TIR olucam. süpermiş hepsi Alıntı
GhosTR Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2009 Artık Alfabetik Sıraya Dizmişler Yeni Bir Edebiyat Akımı Oluştu Resmen Alıntı
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 harbi sen tır ol abi bende kamyon yazısı olcam :D süpermiş ellerine sağlık... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.