chesterfield Oluşturma zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2009 -neden söylemedin? -neyi? -9 aylık hamile olduğunu -ne oldu? -kedi oğlan doğurdu .. - dün aksam sanaiyi basmışlar -niye? -sen sorasın diye.. -şiiii baksana.. -sana belediye baksın -bu kalem kime girsin? -sana -fabrikası da sana! ehuahhe -ya sabır, nebula da sana girsin o zaman - one lan -dünyanın dörtte biri kime girsin -sana -dörtte üçü de sana nihoheuhuha -yaw bi sk...ir git -mısır de -mısır -git çingenenin dötünü ısır, nıııahahahha olm bak şimdi ben sana bişi dicem sen onu hızlı söölicen ? - ulan bunun altında gene bi bok var ama hadi bakalım ee sööle - taksi kime papyon - tak skime papyon - ekiekikei -naber lan -naber lan -olm naber dıorum -olm naber diorum -salak mısın dedigimi tekrar etmesene -salak mısın dedigimi tekrar etmesene ehehej (sürüp gider) -kamil, lan kamil anana saldırdım bozuk çıktı laaa -ne diyon len sen ******** ….. -du be olm kamillik yapma “ananas aldırdım bozuk çıktı” diyorum -haaaa tamam o zaman -ehehuehehauheuaheuh -asuman motorsiklet’i heceleyebilir misin -mo..tor..sik… ayyyyyy!!! -muuaahahaha -geliomusun? -nereye? -boklu dereyeeee -şişe de -şişe -git duvara işe… ekiekieke -ben bisi dicem sen de leyim diiceksin -ama nie ki? -ya sen bi de -piki -… -hami -leyim -kih kih -!? sensin o, salak aptal manyak gerizekalı şey . 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Vallahi çoğunu söylüyorduk haaa:DHey gidi günler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 hepsini söylemişliğim ve duymuşluğum vardır muahahuha eski günler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RIELA Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 bende solemıstım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 :D:D çocukken ne söylerdik bunları şimdide fırlama yeğenim bana onlardan yapmaya çalışıyor dayı dayı şunu şöyle desene diye başlıyor:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
istarber Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 tıp oynayalım tamam mı tamam konuşanın ağzına fare girsin tıp bu burada kalırmıydı hayır... birisi dayanamaz illaki bi ses çıkartırdı bu sonkonuşanın ağzına .....şu bu girsinle devam eder giderdi:rofl: -------------------- -acıktım.. -acıktıysan cacık ye... git derelerde böcük ye, dahada doymazsan, git kaynanamın g..tünü ye:rofl: yanlız bu küçüklükte kalmış değil kardeşim 27 yaşına geldi hala söylüyor:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 _Bu seninmi? _benim annen evde gelin x.x Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 "Ben yapmadım !" bunu da sıkca söyledik gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.