raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2009 zamanın ne olduğunu kim bilebilir ki... nerede olduğumuzu kime sormalı... kim söyleyebilir ki hangi nefes alımında yaşadığımızı... gece... suskunluğumun en güzel zamanındayım... kulaklarımda bir ağıdın çığlıkları... zamanın en boktan yerinde, ne yapacağımı bilmeden duruyorum... gözlerim boş... dudaklarımda bir kelime yok... ellerim yere yakın... nasıl duruyorum bilmiyorum ayakta... nasıl buradayım bilmiyorum... ..................... sıkıldım... kendiliğinden dökülürken yaşlar gözlerimden, ne b.k yemeye burada hala öylesine duruyorum... ne yapmaya hala ayaktayım... bilmiyorum... .................... hayat bensiz de devam ediyor... zaman bensiz de ilerliyor... ben hayatsız yapamazken, hayat bensiz de ilerliyor... gözlerimde bir anlam yok... dudaklarımda kelimeler durmuyor artık... söylediklerimi ben anlıyor muyum acaba... acaba kendimden geçecek kadar vaktim var mı bu hayatta... rüzgar değiyor camlara.... sesleri geliyor bütün nefes alanların... gözlerimde anlam aramayın... ne olur duymayın benim içimi... bana bakmayın artık... ................ dışarıda güzel bir rüzgar, içimde bir fırtına var... suskunum... suskun olmak istiyor ruhum... ömrümden giderken zaman, ben susmak istiyorum... konuşmamak değil... susmak... ruhuma bırakıyorum bütün planları... gidenlere selam vermek gerek diyorum kendi kendime... kurban sunmak gerek bütün yaşamına... ruhuna adak adamak gerek aslında... ......................... yok işte... yok... hiçbir şey yok... s.ktiğimin dünyasında hiçbir şey yok.... bana ait birşey yok... benim olan birşey yok... elimde olan herşey gidiyor işte... durmuyor bana ait olanlar... durmuyor benim olanlar... ben durmuyorum artık... .................. yolculuk vakti... hazırlamalı ruhu uzun seferlere... unutmamak gerek gerekenleri... yokluğum uzun sürecek... gerek yok elvedalara, çünkü bilmiyorum ne vakit kadar kalacağımı... .................... kulağımda bir ağıdın çığlıkları.... gözlerimden hiçbir şey okunmuyor artık... son sayfadayız.... son satıra geldik... nokta.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2009 yok işte... yok... hiçbir şey yok... s.ktiğimin dünyasında hiçbir şey yok.... bana ait birşey yok... benim olan birşey yok... elimde olan herşey gidiyor işte... durmuyor bana ait olanlar... durmuyor benim olanlar... ben durmuyorum artık... suyun elimden akıp gitmesi gibi... durmuyor işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.