MrColt Oluşturma zamanı: Mart 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 28, 2009 Dinlediğimiz şarkılarda en beğendiğimiz, aklımızdan hiç çıkmayan,genelde sonlara slow olarak atılan bölümleri burda paylaşalım The Rasmus--ImmortaL --son 15 snye EmineM-Lose Yourself --son 20 snye Evanescence-EternaL 2. yarı (3.30 civarı başlıyor galiba) Daha aklıma geldikçe yazarım benimkileri.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Herkez değil Herkes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Pantera-Floods-son 1 dakikası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fakesounds Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 mY CHEMİCAL ROMANCE-Cancer,son 30 saniye:D. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 oo super bi konu acmıssınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azreal Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Rammstein - Mann Gegen Mann 0.58 Rammstein - Buck Dich 2.55 Pink - Please Don't Leave me 0.50 Rammstein ft. Sharleen Spiteri - Stirb Nicht vor Mir//Don't Die Before I Do 1.27 Depeche Mode - Wrong 0.10 Paramore - Decode 0.13 ve 1.45 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 system of a down-war ilk 1 dk muhteşemm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 great ocean road ılk 1.5dk:) desert song her dk:D -------------------- siren 2-3;5-6dk lar arası,tesellı sankı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Dimmu Borgir parçalarında ics vortex in sarkıya girdiği kısımlar benim için vazgeçilmezdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2010 eric clapton-layla ilk 24 saniye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2010 Tesla / paradise 03.10 /03.20 'm comin' home to you tonight, comin' home to you tonight So hold on tight, tonight i'm on my way back home to paradise Bu cümle böyle biyerde söylenmez be kardeşim ) Accept - Can't Stand The Night 1.10/ 1.20 You touched me and you hold me The nights are hard to take bu zaten başlı başına ölüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2010 Metallica- For whom the bell tolls ilk 1 dakika- fade to black son 2 dk . Arasıra aklıma geliyorlar ama buraya gelince hep unutuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Q9rPu4tD86A 2.57 /3.12 Varsa itirazı olan konuşsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Never sen paylaşınca aklıma bu geldi 1:55 ve sonrası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Dostum tam yerinden almışsın parçayı . Altına imzamı atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Enigma - Mea Culpa. Erkek sesinin olduğu yerler. Nasıl diyeceğimi bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2010 bu herke"z" e ben de dahilim galiba şahsen ben kendim olarak düşüncelerim şöyle şarkıların ilk önce nakarat kısmı ezberlendiği için nakarat dışındaki kısmın anlamı daha bi özümseniyo sanki özellikle götik hatunlarca söylenen gavurca şarkıların nakarat harici ağlak bölümleri aşırı duygulu, zaman zaman coşturtucu falan olabiliyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Pantera - Hollow 2.32 den sonrası. Megadeth - Five Magics 4.44 sonrası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Accept - Can't Stand The Night 1.10/ 1.20 You touched me and you hold me The nights are hard to take bu zaten başlı başına ölüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 İlk bir dakika. https://www.youtube.com/watch?v=2WdYt9VkVek İyi ki "herkez" yazmışım vurun daha ölmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Every second... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 ................. Voltaire' bütün şarkıları 30.saniyeden sonrası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.