karkanya Oluşturma zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2009 Terk ediyorum seni… Üzgünüm ama mecburum Yalan söyleyemem ben bilirsin. Hem anlarsın sen beni bilirim. Gitmem gerek buradan Gitmem gerek bu hayattan. Geride kalan her şeyi yakarak gitmem gerek. Anılarımı bir kutuya bırakıp gitmem gerek. Bu şehrin sırlarını yakarak gitmem gerek. Beni kurtarmaya gelen bir beyaz atlı prens olmadı ya Benim kaçak olmam gerek artık Sıkıldım boğuldum bütün bunlardan. Anlatamıyorum biliyorum. Tutarsızım aslında dimi? Hem ben hep böyleydim ki. Ama işte şimdi bu tutarsızlığımı da bırakıp gideceğim Bak cidden ama hepsini her şeyi bırakıp gideceğim. Hiç var olmamış gibi bu şehirde. Sadece güzel bir şarkı olacağım. Arada melodisi kulaklara çalınan. Bütün elbiselerimi bırakıp gideceğim. Tamamen çıplak olmalıyım. Bütün maskelerimi bırakıp gideceğim. Sadece kendim olmalıyım. Üzgünüm ama sana veda ediyorum. Çünkü bir kez bu duvarları yıkarsam biliyorum dönemem Ama daha fazla kaçamam da kendimden mecburum. Affet beni her şey için. Yaptığım bütün delilikler için. Affedersin sen beni biliyorum. Şimdi kızıyorsun aslında seni geride bıraktığım için. Ama bu yolculukta bavul almıyorum yanıma bırakmak zorundayım. Bu şehrin surlarını yıkarak gidiyorum. Çatlak cadıyı bulurum belki. Bana büyü yapar da bu yamalar geçer belki ha? Beklide özgürlüğü bulurum gittiğim bir yerde? Biliyorsun sürmüşler özgürlüğü bu şehirden. Adalette özgürlüğe âşıkmış. Firar etmiş peşinden. Belki de bu yüzden burada dengesiz herkes. Neyse işte. Bulurum hem belki onları. Belki kaçtığım bir köşede yeniden kristal kelebekler çıkıverir karşıma Kanatlarında sevgiyi taşıyan. Belki de çok uzak bir diyarda ankalara denk gelirim. Kim bilir… Ama şimdi hala karanlıkken, Sokak lambalarının ışığı hala güvenliyken ve hala üstesinden gelebilecekken gitmeliyim. Ruhlar hala zararsızken buralarda Kaçmalıyım hemen. Bakma bana lütfen böyle. Canım yanıyor. Anla işte seviyorum seni. Hem çok özleyeceğim seni biliyorsun. Ama işte mecburum canım. Rüzgârın yeniden amansızca uğultusunu duymalıyım. Bedenimi yakıp kavurmasını tatmalıyım. Bu çürümüş şehirde daha fazla kalamam. Her yer karanlık ve isli burada. Geçmişim gibi olsun istemiyorum geleceğim anla beni. Bu umutsuzluk sisi bütün ruhları kararttı burada. Benim deliler gibi çığlık atmam gerek yeniden. Amansızca gülmem gerek. Korkmadan koşmam gerek saatlerce. Özgürlüğü hissetmem gerek. Lütfen anla beni bitanem. Seni bu ölgün şehirde terk etmek zorundayım. Sen geçmişimin masumiyeti, benim içimdeki çocuksun. Biliyorum en çok özgürlüğü sen hak ediyordun ve ben seni özgür bırakmayı başaramadım. Onlar seni öldürdü. Üzgünüm affet beni. Ama şimdi benim kendimi kurtarmam gerek. Elveda dostum. Söz veriyorum seni asla unutmayacağım ve senin için hep kelebekleri arayacağım. Elveda… 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Bu fenadır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Hem çok özleyeceğim seni biliyorsun. Ama işte mecburum canım. Söz veriyorum seni asla unutmayacağım ve senin için hep kelebekleri arayacağım. bu mısralarına bayıldm... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Belki kaçtığım bir köşede yeniden kristal kelebekler çıkıverir karşıma Kanatlarında sevgiyi taşıyan. Belki de çok uzak bir diyarda ankalara denk gelirim. Kim bilir… Ama şimdi hala karanlıkken, Sokak lambalarının ışığı hala güvenliyken ve hala üstesinden gelebilecekken gitmeliyim. Ruhlar hala zararsızken buralarda Kaçmalıyım hemen. güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Ruhlar hala zararsızken buralarda Kaçmalıyım hemen... güzel tespit...gidebildin mi peki_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Bak diyorum koca dünyaya Burdan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek.. Şebnem Ferah bacımızın okyanus adlı eserindenbir kesit.Kız doğru söyle Bu şarkıdan esinlendinmi Şaka bir yana güzel olmuş devamını bekliyoruz ailecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 süper yazmışsın yaa..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2009 okuduğunuz ve beğendiğiniz için ben teşekkür ederim hepinize:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.