Locked Oluşturma zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2009 Hiçliğin soğuk bakışları varlığın anlamlarını bir bir çekerken ayak altlarından ben şehadet ettim şehrin girdaplarından kendine kaotik elbiseler biçen kıblesi varlığın yüreğine ayarlı dostum onca cengin cüretinde elbet eksik ve yetim yanlarımlaydım dimdik ayakta öyle mağrur öyle içten öyle yalnız binlerce yıl bekledim keskin dağ doruklarının yayla olduğu yücelerde ne bir ayak sesi ne bir koku ne bir nefes ille de yalnızlık yüreğine işler sevdası kendine sır olanın söker alır neyi var neyi yoksa şarkılar türküler avutmaz olur varlığını sorgularken aşkın ve hayatın inanmaya hazırken kırıntısına bile tek bir gerçeğin ve adamışken kendini varoluşa bütün dünyanın başına çökmesi sessiz bir çığlık gibi içine çöreklenmişse en acısı yine de etmek anlamları bir bir soyulmuş hükümsüz sözleri sözün gizlisinde yazgını sayıklamak -ben buradayım -ben varım ya siz siz nerede kaldınız bile bile sanrınızı susmak kolay değildi ve unutmak ama kimse korkmasın başardım aczimi ne bir suçlu var atık bu bozkırlarda ne de adını bildiğim biri acımın bile uzağındayım şimdi tetikten yoksun değil mi ki sesimin tabutuyum ve siz kendi menzilinizde tutsak ötelerde bir şey yok kesinlikle haklısınız Nurhan Barut 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 bu kısım daha bi güzel bence varlığını sorgularken aşkın ve hayatın inanmaya hazırken kırıntısına bile tek bir gerçeğin ve adamışken kendini varoluşa bütün dünyanın başına çökmesi sessiz bir çığlık gibi içine çöreklenmişse en acısı yine de etmek anlamları bir bir soyulmuş hükümsüz sözleri sözün gizlisinde yazgını sayıklamak -ben buradayım -ben varım ya siz siz nerede kaldınız ?? teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.