labra_doors Oluşturma zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2009 Yenilmeye başladığın zaman,hayatta tutunacak dal ararsın belli belirsiz.lükslerin yapamadıklarına nazaran azalıyor olması içten içe karartacak gölgeni.sen senin için yapılanları sorgularken gün boyu,ben benim için küçük bir tebessümüne anlamlar yüklemeye çalışıcam. Kazanan yada kaybeden olmayacak bu oyunda.birileri bizi alkışlamasada,sen atının yelesini okşamaya devam edeceksin kazanmış gibi.kızmaya mecaalin kalmayacak oyunun sonunda.sen senin gibi olmayanlara imrenip senin gibi olanlarla karşılaştıracaksın boyunu.herzaman onurlu saydığın hayatlara küfredip biranı yudumlarken,seni senin gibi sevmeyen babandan masallar dileyeceksin her gece.yanında uzanan bedenlere bakıp belkide hiç olmamalıyım diyeceksin... Sığdırmaya çalıştığın hayatlar ağır gelecek körpe bedenine.sen yinede almaya devam edeceksin...dizlerin soğuk toprağa değdiğinde omzunda oturanlara iki çift laf edemeden öylece boyununu bükeceksin... Uzun zaman oldu...sen ve senin gibiler...hayatları içine almaya çalışanlar... Her telefon çaldığında,her kapı sesinde ensende soğuk terler boşanacak,bırakıp gittiğin yaşamlar gözlerinin önüne geldiğinde ve alamadığın an geldiğinde hayatları içine...keşken olmamalı hiç bi zaman,hiç bir zaman dememelisin bu kelimeyi.sen yaşamı,yaşayabildiğim kadar seviyorum diyenlerdensin.utanmamalısın oyunlardan... boynunu bükeceksin ve ben kaybolurken soğuk bedenlerde dokunamadığın her anıma imreneceksin... 02.02.... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Sığdırmaya çalıştığın hayatlar ağır gelecek körpe bedenine.sen yinede almaya devam edeceksin...dizlerin soğuk toprağa değdiğinde omzunda oturanlara iki çift laf edemeden öylece boyununu bükeceksin... çok güzel bi yazı kelimelerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 okumaya değer bulduğun için teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Her telefon çaldığında,her kapı sesinde ensende soğuk terler boşanacak,bırakıp gittiğin yaşamlar gözlerinin önüne geldiğinde ve alamadığın an geldiğinde hayatları içine...keşken olmamalı hiç bi zaman,hiç bir zaman dememelisin bu kelimeyi.sen yaşamı,yaşayabildiğim kadar seviyorum diyenlerdensin.utanmamalısın oyunlardan... çok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 çok güzel yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
du_ja_we Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 pylaşım içn saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 ... boynunu bükeceksin ve ben kaybolurken soğuk bedenlerde dokunamadığın her anıma imreneceksin... :cray: :cray: Teşkkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali_baba Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2009 çook güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 yorumlarınız için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Başlığı bile taktir etmeye yetiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 hiç inanılmaz sevipte aynı inanılmazlıkta acı çekmesini istediğiniz sevgiliniz oldumu?ama öle bi acı deil yani dayak yada aşk acısı gibi deil.yani suratına küfürler savurup saatlerce nefret ettiğinizi haykırmak istediğiniz ama en son safhada sevdiğiniz biri?_ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeathLyDarknesS Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Gerçekten çok hoş bir yazı..Genelde okuyucuyumdur fakat beğenince tebrik etmeden geçemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 çok güzel yazı saolll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 gercekten müthiş bir metin...cok begendim..ellerine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silwer Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 hiç inanılmaz sevipte aynı inanılmazlıkta acı çekmesini istediğiniz sevgiliniz oldumu?ama öle bi acı deil yani dayak yada aşk acısı gibi deil.yani suratına küfürler savurup saatlerce nefret ettiğinizi haykırmak istediğiniz ama en son safhada sevdiğiniz biri?_ Şu an o duyguyu en derinden hissediyorum, seni de çok iyi anlıyorum. Ellerine sağlık harika bir yazı..Tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SILA_SH Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 gerçekten çok dokunaklı... çok beğendim.. Yüreğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 Güzel , hemde çok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spr_Mnyk Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2009 Bu ne yaaaaa Wowowoowwow süperrrr:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2009 çokk güzelll,sanırımmm herkesin içinde bir yerlere ulaştı bu yazı eline sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.