Jump to content

Dokunamadığın Her Anıma İmreneceksin...

labra_doors

Önerilen Mesajlar

Yenilmeye başladığın zaman,hayatta tutunacak dal ararsın belli belirsiz.lükslerin yapamadıklarına nazaran azalıyor olması içten içe karartacak gölgeni.sen senin için yapılanları sorgularken gün boyu,ben benim için küçük bir tebessümüne anlamlar yüklemeye çalışıcam.

Kazanan yada kaybeden olmayacak bu oyunda.birileri bizi alkışlamasada,sen atının yelesini okşamaya devam edeceksin kazanmış gibi.kızmaya mecaalin kalmayacak oyunun sonunda.sen senin gibi olmayanlara imrenip senin gibi olanlarla karşılaştıracaksın boyunu.herzaman onurlu saydığın hayatlara küfredip biranı yudumlarken,seni senin gibi sevmeyen babandan masallar dileyeceksin her gece.yanında uzanan bedenlere bakıp belkide hiç olmamalıyım diyeceksin...

Sığdırmaya çalıştığın hayatlar ağır gelecek körpe bedenine.sen yinede almaya devam edeceksin...dizlerin soğuk toprağa değdiğinde omzunda oturanlara iki çift laf edemeden öylece boyununu bükeceksin...

Uzun zaman oldu...sen ve senin gibiler...hayatları içine almaya çalışanlar...

Her telefon çaldığında,her kapı sesinde ensende soğuk terler boşanacak,bırakıp gittiğin yaşamlar gözlerinin önüne geldiğinde ve alamadığın an geldiğinde hayatları içine...keşken olmamalı hiç bi zaman,hiç bir zaman dememelisin bu kelimeyi.sen yaşamı,yaşayabildiğim kadar seviyorum diyenlerdensin.utanmamalısın oyunlardan...

boynunu bükeceksin ve ben kaybolurken soğuk bedenlerde dokunamadığın her anıma imreneceksin...

02.02....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sığdırmaya çalıştığın hayatlar ağır gelecek körpe bedenine.sen yinede almaya devam edeceksin...dizlerin soğuk toprağa değdiğinde omzunda oturanlara iki çift laf edemeden öylece boyununu bükeceksin...

çok güzel bi yazı kelimelerine sağlık:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her telefon çaldığında,her kapı sesinde ensende soğuk terler boşanacak,bırakıp gittiğin yaşamlar gözlerinin önüne geldiğinde ve alamadığın an geldiğinde hayatları içine...keşken olmamalı hiç bi zaman,hiç bir zaman dememelisin bu kelimeyi.sen yaşamı,yaşayabildiğim kadar seviyorum diyenlerdensin.utanmamalısın oyunlardan...

çok güzel...:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hiç inanılmaz sevipte aynı inanılmazlıkta acı çekmesini istediğiniz sevgiliniz oldumu?ama öle bi acı deil yani dayak yada aşk acısı gibi deil.yani suratına küfürler savurup saatlerce nefret ettiğinizi haykırmak istediğiniz ama en son safhada sevdiğiniz biri?_

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hiç inanılmaz sevipte aynı inanılmazlıkta acı çekmesini istediğiniz sevgiliniz oldumu?ama öle bi acı deil yani dayak yada aşk acısı gibi deil.yani suratına küfürler savurup saatlerce nefret ettiğinizi haykırmak istediğiniz ama en son safhada sevdiğiniz biri?_

Şu an o duyguyu en derinden hissediyorum, seni de çok iyi anlıyorum. Ellerine sağlık harika bir yazı..Tebrikler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...