Arcturus Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem türk filmlerindeki kötü karakterlerin büyük çoğunluğu gayet neşeli, espiri kabiliyeti yüksek tipler. hatta bazılarıyla insan kendisini özdeşleştirebilyor... esas adam ise karisma yapayım derken suyunu çıkaran, filozof takılan hafiftende melankolik takılan tipler... sizler dersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Onu bunu bilmem am aben nuri alçoya bayılıyorum adam resmen bi marka oldu http://img471.imageshack.us/img471/7301/adsz6fq.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackNun Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 kötü adamlar her zaman daha esprili daha karizmatiktir gercektende Nuri alço gazozları çıktı diyorlardı ama ben göremiyorum hiç bir yerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Rahmetli Erol Taş'ı severdim. Hele o şen kahkahası yok mu kulaklarımda çınlar hala. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 kötü adamlar her zaman daha esprili daha karizmatiktir gercektende Nuri alço gazozları çıktı diyorlardı ama ben göremiyorum hiç bir yerde ben de göremedim şu ana kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Aliye Rona desem bilen çıkar mı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.