fanatik_girl Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 unutuyorum!!...günden güne kim olduğumu unutuyorum!.. kayboluyorum yalanlarla süslenmiş dünyamın içinde..Acımıyorum..Eziyet ediyorum kendime!!..Eziyet ediyorum..içimdeki herkese!!.. mutlu değilim şimdi..Oysa bir çiçeğin parlak yaprağı,bir çocuğun gülücükleri,bir annenin sevgi dolu kucağı değil miydi içimi ısıtan?!kimim ben?tanımıyorum kendimi..tanıyamıyorum artık!! bundan çok önce kaybettim ışığımı!!..yeniden doğmasını bekledim yıllarca!!..ama doğmadı bir daha!..Terkedildim karanlığıma!..içimdeki küçük kızı öldürdüm..işkence çektirdim ona!..çığlıklar attı...kimse duymadı çığlıklarını..ağladı hıçkırarak...ama kimse silmedi gözyaşlarını!!..öldürdüm onu ben!!..acımadan!! karanlığımda yalnız kaldım...Parlak,yalanlarla süslenmiş ışıltılı bir maske yaptım kendime!..renkler göz alıcıydı..hayran bırakıyordu herkesi..kimselere göstermedim altındaki çaresiz canlıyı..kimseler bilmedi!! terkedildim hayatın kuytu bir köşesinde..daha sonra hep terkettim!!..terkedilmekten korktuğum için terkettim...aldattım defalarca..tanımadığım hayatlarda aradım kendimi..ruhumu sattım kaybolmuşlar dünyasında bir eskiciye.. şimdi git hadi!!..ne olur git!!parlak güneşini kapatmasın bulutlarım..hüznüm boğmasın seni!!..kaybolursun içimdeki fırtınada!!..içimdeki umudun katiliyim ben!!...öldürdüklerimin bedelini seninle ödüyorum şimdi... acı çekiyorum yüzüne her baktığımda..Git hadi!!tanıdığını sandığın insan ben değilim!!...gördüğün sadece yalanlarla süslenmiş bir maskeydi...ben yalancıyım!!ben terkedenim..ben terkedilenim!!...ben aldatanım!..ben içindeki umudu öldürmüş bir katilim!!..ben kendini yüceltmek için başkalarını üzen zavallı biriyim!!..git...ne sen beni hak ediyorsun..ne de ben seni!!nasıl bir halde olduğumu görmüyor musun?! git hadi..daha fazla kalma bende...daha fazla üzdürme ruhunu!!... sakın aşktan söz etme bana!!!...bilmiyorum ben aşk nedir...hiç yaşamadım ki..nerden bileyim?!!...bundan yıllar önce ıssız,karanlık bir sokakta rastladım ona...tanımadım...tanışmadık!!.. O Günden Sonra Bir Daha Hiç Görmedim Onu...!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 nasıl kırık dökük bi aşk hikayesi bu .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 evet öle-y-di..baya eski bi yazı aslında, kafama esti paylaşma kararı aldım (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.