Jump to content

Majikal Harfler-Semboller ve Dövme

F5uck

Önerilen Mesajlar

Evet sayın Gnoxis üyeleri. Muhtemelen birçoğunuzun kafasına takılmıştır tıpkı benim kafama takıldığı gibi. O nedenle sormaya karar verdim. Yakın zamanda dövme yaptırmayı planlıyorum. aklımda Kelt Hayat Ağacı var fakat konumuz bu değil.

Bir an için düşündüm acaba adı çok geçen Enochian alfabesiyle veya benzer alfabelerle, çeşitli majikal sembolleri dövme olarak yaptırsak herhangi bir tehlikesi veya herhangi bir faydası olur mu?

Bu arada harfleri rastgele yazmaktan söz etmiyorum. Bilinçli olarak yazdırmaktan söz ediyorum.

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadslar abim gecimini dövme ile yapıyor... maji ile de az cok ilgisi var .. vucudunun belli yerlerinde bazı semboller var .. herhangi bi sey oldugunu yada olacagını dusunmedigi için yapmıs.. .. tabi karar sizin ben etkilemek istemem ama .. sembollere anlam yukler ve onlarla butunlesirseniz size istedigini verecegini dusunuyorum.... ayrıca f5uck... gercekden guzel... ama bence kaldır o resmi .. sonra moda olur kızılıy gibi herkez yaptırır ve bi anlamı kalmaz .. mesela bende bi kac demon sigili var v.. dovme olarak .. ama hiç bu demonlarla oturup yemek yemişligim yok :p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadslar abim gecimini dövme ile yapıyor... maji ile de az cok ilgisi var .. vucudunun belli yerlerinde bazı semboller var .. herhangi bi sey oldugunu yada olacagını dusunmedigi için yapmıs.. .. tabi karar sizin ben etkilemek istemem ama .. sembollere anlam yukler ve onlarla butunlesirseniz size istedigini verecegini dusunuyorum.... ayrıca f5uck... gercekden guzel... ama bence kaldır o resmi .. sonra moda olur kızılıy gibi herkez yaptırır ve bi anlamı kalmaz .. mesela bende bi kac demon sigili var v.. dovme olarak .. ama hiç bu demonlarla oturup yemek yemişligim yok :p

abine iş hayatında başarılar dilerken anlam yükleyince herhangi bir sembole etkisi altında olduğumuz dövme dışında günlük hayat içinde de etkili bir yöntemdir olayları etiketleriz evet ... ama

ama.. buradaki soru şu : çok eskilerden gelen bu değerli sembollerin vücutta bulunmasının anlam yüklenmesi dışında bir etki alanı oluşturup oluşturmayacağı? ayrıca harflerin doğru kullanımı de önemli bunun yanlış uygulanmas halinde tılsımın tepmesi olayı yşanabilir ki bu da kötü olur... dikkatle çalışarak yaptırılabilir sanıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

söyle bi durum var (mıs) kısa ve net ... heves için yada guzel gorunuyor diye milletin orasına burasına majikal semboller yada yazı yapmam .. gercekden bu alanda tecrube sahibiyse o yaptıranın ınsatifindedir...

bilmiyorum.. sanırım acıklayıcı oldu kedi:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

niyete bağlı.

dövmeyi yaptırdıktan sonra dövmenin anlamıyla paralel bir enerji yaymaya başlarsanız , verdikleriniz size geri gelecektir mutlaka..

anlamını bilmediğiniz ama gözünüze hoş görünen bir şekil, isterse bütün şeytani şeyleri başınıza toplamak için kullanılsın, siz bunu düşünmediğiniz sürece sorun olmayacaktır.

tabi bence..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim bildiğim bir kaç maji sembolleri var.. Bu semboller enerji vermek için kullanılıyor.. Eğer vücudumuza veya bir kağıda çizdiğimizde ve o resim ile birleştiğimizde bence sakıncası olmayacagını dusunuyorum.. (Yani Enochian ile ilgili dövmelerde de bir problem olacağını sanmıyorum..)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende sol kolumun iç kısmına ,bilekten pazıya kadar olan yere uzun bir süredir enochian lisanında tanrı yazdırmayı dusunuyorum.. ama hem aura rengıme etkısı olur dıye hemde birilerini kızdırıp sol kolumu feda edermiyim korkusuyla henuz yaptırmadım.. gerçekten böyle bir konu hakkında bilgisi yada mantıklı bir açıklaması olan biri yardımcı olabilirmi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hiçbir şey olmaz, ama anlamı da olmaz.

@ENDLESS: Enochian dilinde tanrı... Çok havalı, tamam. Estetik de. Ee? Herhangi bir işlevi olacağını sanmıyorsun umarım. Ha, ne olduğunu soranların veya bilenlerin bazılarıyla hoş sohbetler açmaya yardımcı olabilir, hepsi o kadar. Ama konuya hakim insanların seninle konuşacağı varsa, o dövmeyi görünce konuşmayacağına, uzak duracağına eminim. Sebebini lütfen sen bul.

@Millet: Her şeyi tersten düşünüyorsunuz. Önce sembolü çizip sonra mı gücüne kavuşacağınızı sanıyorsunuz? O sembolü çizmenize izin verilene kadar neler yaşamanız ve öğrenmeniz gerektiğini bilmiyorsunuz.

Diyelim ki evinizde bir MR sistemi var ama siz tıptan anlamıyorsunuz. O koca sistem şifa için ne işinize yarar? Veya savaş uçağınız var, ama siz bisiklet bile kullanamıyorsunuz. Ee? Komik...

Majikal semboller, uyumlanmadığınız zaman, auranıza çizilmedikleri zaman, bir olmadığınız zaman ve şarj edilmedikleri zaman sadece şekildir... her anlamda. "Şekil yapmak" için çizdirmekse ne kadar akla yakın, bilemem.

Bu işleri daha ileri yaşlarda ve izin veya icazetle yapmanızı öneririm. Ha, derdiniz cool veya protest olmaksa başka desenler de var.

Son olarak: dost acı söyler. Unutmayın ki her 1000 üyeden 999'u birkaç yıl sonra okulunu bitirmiş, çalışıyor, doğurmuş ve bebek bakıyor, ay sonunu nasıl getireceğini hesaplıyor vb olacak. Bu güruhtaki "yalnız"lar belki sevgili bulacak ve zamanlarını bilgisayar başında, gecelerini astral denemeleriyle geçirmeyecekler. Bazıları ailesiyle barışacak, bazıları saçını kestirip piercing'lerini çıkaracak.

O zaman duş sonrasında gözünüz banyo aynasındaki "über-majikal" dövmenize iliştiğinde kendinize gülmeye ağzınız yetecek mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...