woodoo Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 Bu büyü kabusları uzak tutacak, uykunuza huzur ve rahat sagliyacaktır.. Çogu insanlar hayatlarındaki bazı donemlerde , kabuslar ve şiddetli rüyalar görür. Insanların cogu bu tatsız ruyaları , stress altındayken veya hayatlarında bir degisiklik yaşarken gorurler. Bu büyü kabusları uzaklastırmak için ve iyi bir gece uykusu sağlamak için kullanılır. İhtiyacımız Olan Malzemeler: 1 Mor mum Bakır madeni para ve gümüş para Küçük taş veya çakıl taşı Beyaz ip Parcası (14.5m) Mor bir mum yakın . Bu Renk Ay'ın gücünü çeker. Yere yatagın sol ust tarafinin altina bir bakir madeni para, sag ust tarafının altına gumus para ve ortaya (yere) kücük tas veya cakil tasi yerlestirin. Yatagın ust sag tarafinada beyaz ipini baglayin. Saatin istikametinde bu ipi yatagin etrafinda dolastirirken (yerden dolastırıcaksınız) Bu sozleri soyleyin : ''Bu ipi ceviriyorum ki sabah ışıgı parlayana kadar, tüm korkularım baglansın ve rüyalarımdan tüm kabuslarım kovulsun, tüm çıglıklar ve bagırmalar uzak tutulsun, böyle olsun'' Halkanın tamamlanması icin , ipin ucunu bittigi yerde baglayin. Her gece yataga gittiginizde , yatagın etrafindaki objeleri, beyninizden gecirin , size huzur ve guven getireceklerini bilin. Sozleri gerekirse tekrarliyabilirsiniz.. Alıntı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 yahu ne uğraşıyon 3 kulvall 1 elham oku oldu bitti paylaşım için teşekkürler büyüler ilgi alanım dışında ama gene de ilginç bi konuymuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silwer Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 çok sık kabus gören biri olarak en kısa sürede deniycem,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 veya dreamcatcher asın ya da rüyalarınızın mesajlarını anlamayı seçin...boşuna kabus görmüyorsunuzdur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
secret Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 ben keskin olmayan metal bir bıçağı yastığımın altına koydum... o günden beri en ufak br kötü rüya görmedim... isterseniz deneyin ve görün....=) paylaşım güzeldi.... tebrikler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 uyumaya hazırlanırken karşınızdaki sizi kötü hissettirecek şeyleri kaldırmalısınız. mesela sınava girecek biri ders notlarını görerek uyumamalı.yatağınızın karşısına herhangi bir şekilde sizi korkutmayacak veya aklınıza nefatif düşünceler sokamayacak bir tablo asabilirsiniz.sevdiklerinizle çekilmiş fotoğraflarınız tavanınızı süsleyebilir.yastığınıza sizi rahatlatacak veya sevdiğiniz birini hatırlatacak kokular sürebilir ,böylece huzurlu uyumaya başlayabilirsiniz. narkoz alanlara nasıl uyursan öyle uyanırsın kasma kendini derler, siz de uyumadan önce kafanızdakileri boşaltmaya bakın ki güzel uyanasınız. bunlar sadece benim önerilerim bazen faydasını görürüm.tatlı rüyalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2009 ya da rüyalarınızın mesajlarını anlamayı seçin...boşuna kabus görmüyorsunuzdur... bencede..=) genelde anlam vermeyi seçerim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.