raskolnikov Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2009 eveettt... efendim, bir süreliğine size bu sayfalardan 80'lere bir yolculuk yaptırmayı düşünüyorum. isteyen gelir, istemeyen gelmez... bu umrumda değil. ben arabayı çalıştırıyorum ve ilk olarak size, ülkemizde ingilizce - türkçe olarak yazılan ilk ve belki de tek fantezi şarkıyı gönderiyorum... hakkı bulut - ı love yu http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=live+is+life&type=tag&video_id=EGikhmjTSZI i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do o güzel gözlerini gördükten sonra aşık oldum birden tutuldum sana seviyorum seni sanki deli gibi öldürecek beni bu kara sevda i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do senden başkasını düşünemez oldum eridim mum gibi sararıp soldum ümitsiz aşkının esiri oldum öldürecek beni bu kara sevda i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do günlerce bir ümit bekledim senden kararsızım dedin hep kaçtın benden gülmedin yüzüme bir kere olsun öldürecek beni bu kara sevda i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me if you want me tell me tell me if you love me kiss me kiss me i love you i love you do you love me yes i do i love you i love you do you love me yes i do -------------------- efendim, trt'nin kadrolu sanatçılarından Huşeng Azeroğlu'na da buradan bir selam göndermek gerek diye düşündüm... Huşeng Azeroğlu - size selam getirmişem http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=hu%C5%9Feng+azero%C4%9Flu&type=tag&video_id=Mw2HiiYuhQ4 Serin Sulu Bulahlardan Yeşil Yaprak Budaklardan Lale Renkli Yanaklardan Bal Süzülen Dudaklardan Size Selam Getirmişem Gatar Gatar Durnalardan Yeşil Başlı Sunalardan Atalardan Babalardan Ağ Birçekli Analardan Size Selam Getirmişem Gül Hazarın Kenarından Dede Korkut Diyarından (Hey) Azerbaycan Vugarından Köroğlunun Nigarından Size Selam Getirmişem Gatar Gatar Durnalardan Yeşil Başlı Sunalardan Atalardan Babalardan Ağ Birçekli Analardan Size Selam Getirmişem Koç Nebinin Hecerinden Setter Hanın Hünerinden Şehriyarın Şeherinden Dan Ulduzlu Seherinden Size Selam Getirmişem Gatar Gatar Durnalardan Yeşil Başlı Sunalardan Atalardan Babalardan Ağ Birçekli Analardan Size Selam Getirmişem -------------------- şimdi de, benim çok sevdiğim ama seksenlerden önce olan fakat seksenlere de damgasını vuran bir şarkı; küçük kız... ayça ve elma şekerleri'nin söylediği şarkı beni hep gülümseten bir şarkıdır... trt kaydı http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=ay%C3%A7a+ve+elma+%C5%9Fekerleri&type=tag&video_id=VqQCEnv9zPA orjinal plak kaydı http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=ay%C3%A7a+ve+elma+%C5%9Fekerleri&type=tag&video_id=dQ_akIuAK5A küçük kız küçük kız söyle bana derdini küçük kız küçük kız söyle derdini dün sabah bekledik oynamaya gelmedin dün sabah bekledik hiç görünmedin sormayın çocuklar ah neler oldu yüreğim tutuştu gözlerim doldu hani bir bebeğim vardı kapardı gözlerini yatırınca hani açar yeniden dün sabah oynarken düştü elimden kırıldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhancan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2009 güzelmiş ı,hey gidi 80 ler ,koptum valla gülmekten:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 efendim; şimdi de, 1983 yapımı olan ve sokaklarda "ki ki ki ko ko ko pippo frankooo" diye tercümesi tarafımızdan yapılan bir italyan şarkısını sizlere gönderiyoruz... ki bu şarkıyı daha sonra mfö grubu dilimize çevirmiştir... ama siz önce orjinalini dileyin... emitasyonu gelcek:D pippo franco - chi chi chi co co co http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=pippo+franco&type=tag&video_id=qnQtwbuojy4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 yok buna eşlik edemicem ama çok eğlendim dinlerken saol abim eline sağlık:dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Dayım 80 lerin disco çocuklarından sayın rasko .. Size teşekkürlerini iletiyor üzerimde kalmasin .. Her ne kadar sectigim yola müzik zevkime paralel olmasada o yillarin ruhu sanırım yüzyıllar sonra bile aranacak ... Tüm şarkılarda bi umut var sanki ... Güzel kıpır kıpir şarkılar .... Istek alıyormusun bilmiyorum ama falco vardı (yanlış yazmışda olabilirim) bi şarkısı vardı jeany (bunuda yanlış yazmış olabilirim) .. Hani bir de meşhur bir hikayesi vardır bu şarkının .. Sevgilisi tecavüze uğrar falan... Haberlerde seyreder vs .. Senin engin bilgine güvenerek bulabilecegini ümit ediyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2009 efendim aslında istek almayı hiç düşünmedim ama, bir şarkı buldum. umarım istediğin şarkı budur... falco - jeany... http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=falco+jeany&type=tag&video_id=GLbNaN1A5xI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 off off nerelere goturdu nerelere ... kimse boyle seyler yapmıyor artık .. yemişim gotic miş metalmis tesekkür ederiz ailecek rasko bey .. minnettar kaldık .. ayrıca tum site ahalisine de en azından bikere dinlemesini tavsiye ediyorumm .. cok sagol..klibini seyretmemiştim.. içim acıdı birkez daha.. boylemi hissedilir hissetirilir cekilen acı ,pişmanlık.. .. sahi ne oldu bu adama?? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RexOfTheDark Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 jeany verilmişken hikayesi ve sözlerinide ekliyelimde tam olsun Hikayesi: Bir mafya üyesi adam Jeanny (Jennifer) adında bir kadına aşık olur. Jeanny' de adamın aşkını geri çevirmez ve birlikte bir hayat sürmeye başlarlar. Bir gün evlenmeye karar verdiklerinde Jeanny adamın bir mafya üyesi olduğunu öğrenir. Ama çok sevdiği için adamdan vaz geçemez. Fakat malum mafya mesleğinin içeriği itibariyle Jeanny adamın mafyadan ayrılmasını ister. Adam da kabul eder ve mafyadan ayrılır. Ama mafya bunu kendisine yediremez. Adama geri dönmesi gerektiği çağrısında bulunur. Adam ise aşkı seçer. Bunun üzerine mafya adamdan intikam almaya karar verir. Jeanny'i öldürür ve suçu adamın üstüne yıkar. Adam ömür boyu hapse mahkum olur. Fakat onu ilgilendiren Jeanny'nin ölümüdür, onun yokluğudur. Ve bir gün hapishanede bu şarkının sözlerini yazar ve intihar eder. Kodesinde ölü bulunduğunda yatağının üzerine bıraktığı notta bu şarkının sözleri yazılıdır. ---Jeanny--- Jeanny, komm, come on jeanny, gel, hadi gel Steh auf - bitte, du wirst ganz naß lütfen ayağa kalk, çok ıslanacaksın Schon spät, geç oldu komm - wir müssen weg hier, gel-burdan gitmemiz gerek raus aus dem Wald, verstehst du nicht? ormandan dışarı, anlamıyorsun Wo ist dein Schuh, du hast ihn verloren, ayakkabın nerede, onu kaybettin als ich dir den Weg zeigen mußte sana yolu göstermek zorunda kaldığımda Wer hat verloren? Du dich? kim kaybetti? sen mi kendini, Ich mich? Oder, oder wir uns? ben mi kendimi? ya da, ya da birbirimizi mi? Nakarat: [ Jeanny, quit livin' on dreams jeanny, rüyalarda yaşamayı bırak Jeanny, life is not what it seems jeanny, hayat göründüğü gibi değil Such a lonely little girl in a cold, cold world ne kadar da yalnız ve küçük bir kız soğuk, soğuk dünyada There's someone who needs you sana ihtiyacı olan biri var Jeanny, quit livin' on dreams jeanny, rüyalarda yaşamayı bırak Jeanny, life is not what it seems jeanny, hayat göründüğü gibi değil You're lost in the night, don't wanna struggle and fight gecenin içinde kaybolmuşsun, boğuşmak ve kavga etmek istemiyorsun There's someone, who needs you, babe sana ihtiyacı olan biri var bebeğim ] Es ist kalt, wir müssen weg hier, komm hava soğuk, burdan gitmemiz gerek, gel Dein Lippenstift ist verwischt rujun silinmiş, Du hast ihn gekauft und ich habe es gesehen ben senin onu satın aldığını gördüm Zuviel rot auf deinen Lippen und du hast gesagt: dudaklarında çok kırmızı görünüyordu ve sen: "Mach mich nicht an" 'beni ilgilendirmez' dedin. Aber du warst durchschaut, Augen sagen mehr als Worte ancak maksadın anlaşıldı, gözler sözlerden daha fazlasını söyler Du brauchst mich doch, hmh? bana ihtiyacın var, hmh? Alle wissen, daß wir zusammen sind ab heute, herkes bugünden sonra birlikte olduğumuzu biliyor jetzt hör ich sie! Sie kommen şimdi duyuyorum onları! geliyorlar Sie kommen, dich zu holen seni almak için geliyorlar Sie werden dich nicht finden seni bulamayacaklar Niemand wird dich finden, du bist bei mir kimse seni bulamıyacak, sen bendesin Nakarat Newsflash: In den letzten Monaten flaş haber: geçtiğimiz aylardan beri ist die Zahl der vermißten Personen kaybolan insanların sayısı dramatisch angestiegen dramatik bir şekilde artıyor Die jüngste Veröffentlichung der lokalen yerel polis yayınlarına göre Polizeibehörde berichtet von einem weiteren tragischen Fall en genç trajik olay gerçekleşmiştir. Es handelt sich um ein neunzehnjährigesMädchen das zuletzt vor vierzehnTagen gesehen wurde. en son ondört gün önce görülen ondukuz yaşlarında bir kızın ticareti yapılmıştır Die Polizeischließt die Möglichkeit nicht aus daßes sich hier um ein Verbrechen handelt polis ortada yasa dışı bir ticaretin olduğu ihtimali üzerinde durmuyor Nakarat 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 cok guzel rex.. karma yakısır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matrocks777 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 falco-jeany linki için çook sağol roskolnikov bu şarkıyı bidefa dnemşm bundan 4 yıl önce filan.ama ne adını bliodm nede söyleyeni.şimdi hatrlayıp buldum sayende.çook teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 ya.60 lar 70 ler desen neyse de..80 ler yeryüzünün en berbat dönemi yahu..siyasi açıdan,müzikal açıdan,sosyal açıdan hatta giyim kuşamdan..çok sevdiğim bazı grupların 80 lerde çıkması güzel ama kurtarmıyor o yılların buhranını. yinede sağol ilgi duyan arkadaşlar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali_baba Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 80 ler en berbat yıllar tek güzelliği çocukluğum:D,hele giyim kuşam bi fiyasko:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 bu şarkı sırf ben sevdiğim için burada.. erol evgin - işte öyle bir şey http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=erol+evgin&type=tag&video_id=cnIGAdrDJuU Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle bir şey Hani eski bir resme bakarken Hani yılları sayarda insan Hani gözleri dolarya birden İşte öyle bir şey,işte öyle bir şey Seni düşündüm dün akşam yine Bir garip huzur doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani yıldızlar yanıp sönerken Hani bir yıldız düşerde insan Hani bir telaş duyarda birden İşte öyle bir şey Hani yağmurlar yağarya bazen Hani gök gürler ya arkasından Hani şimşekler çakar peşinden İşte öyle bir şey,işte öyle bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 yaaa bende bi istek yapsam ayıp olur raskom? ama şarkı 80 lermi onu bilmiorum aklıma geldi sadece:D tom jones sex bomb:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2009 Bu yıllardan aklımda kalan en güzel iki parça var ilki; Bryan adams- Everthing ı do (Ido ıt for you) Look into my eyes, you will see Gözlerimin içine bak, göreceksin What you mean to me Benim için ne ifade ettiğini Search your heart, search your soul Kalbini araştır, ve ruhunu And when you find me there you'll search no more Ve beni bulduğunda daha fazla araştırmayaksın Don't tell me it's not worth tryin' for Bana bunun denemeye değer olmadığını söyleme You can't tell me it's not worth dyin' for Bana bunu ölmeye değer olmadığını söyleyemezsin [Nakarat] You know it's true Biliyorsun ki bu doğru Everything I do, I do it for you Her şeyi yaparım, senin için yaparım Look into my heart, you will find Kalbimin içine bak, bulacaksın There's nothin' there to hide Orada saklayacak bir şey olmadığını Take me as I am, take my life Beni olduğum gibi al, hayatımı al I would give it all I would sacrifice Hepsini verirdim, feda ederdim Don't tell me it's not worth fightin' for Bana bunun savaşmaya değer olmadığını söyleme I can't help it there's nothin' I want more Elimde değil, daha fazla istediğim bir şey yok [Nakarat] There's no love, like your love Senin aşkın gibi hiçbir aşk yok And no other could give more love Ve başka kimse daha fazla aşk sunamaz There's nowhere unless you're there Eğer sen orada değilsen hiçbir yer yok All the time all the way Her zaman ezelden ebede Don't tell me it's not worth tryin' for Bana bunun denemeye değer olmadığını söyleme I can't help it there's nothin' I want more Elimde değil, daha fazla istediğim bir şey yok I would fight for you I'd lie for you Senin için dövüşürdüm, senin için yalan söylerdim Walk the wire for you, ya I'd die for you Senin için telde yürürdüm, evet senin için ölürdüm -------------------- İkincisi ise; Roxette- Listen to you heart I know there's something in the wake of your smile. Biliyorum ki gülüşünün uyanışında bir şeyler var I get a notion from the look in your eyes. Gözlerindeki bakıştan bir kanıya varıyorum You've built a love, but that love falls apart. Bir aşki kurmuşsun, ama o aşk ayrı düşer Your little piece of heaven turns too dark. Cennetteki küçük yerin çok karanlık oluyor Listen to your heart when he's calling for you. O seni çağırırken kalbini dinle Listen to your heart there's nothing else you can do. Kalbini dinle,yapabileceğinden başka bir şey yok I don't know where you're going and I don't know why, Nereye gittiğimizi bilmiyorum ve nedenini bilmiyorum but listen to your heart before you tell him goodbye. Ama ona hoşçakal demeden kalbini dinle Sometimes you wonder if this fight is worthwhile. Bazen merak edersin bu savaş zaman kaybı mı diye The precious moments are all lost in the tide. Kıymetli anların hepsi gelgitte kayboldular They're swept away and nothing is what it seems, Onlar hızla geçtiler ve hiçbir şey göründüğü gibi değil the feeling of belonging to your dreams. rüyalarında bağlılığın duyguları And there are voices that want to be heard. Ve duyulmak isteyen sesler ver So much to mention, but you can't find the words. Değinilecek çok şey var, ama kelimeleri bulamıyorsun The scent of magic, the beauty that's been Mucizenin güzel kokusu, güzellik vardı when love was wilder than the wind. Aşkı fırtınadan daha vahşiyken (şarkı sözlerinin çevirileri alıntıdır, o kadar iyi ingilizce bilmiyorum idare ediverin artık) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 C.C.Catch - Cause you are young cause you are young heartache, heartache heart was gold oh she hurts you it´s stone cold lonely, lonely your wasted years you´re a winner with bad souvenirs you´re a hero you´re a man you´re a winner take my hand ´cause you are young you will always be so strong hold on tight to your dreams, hold on you are right, don´t give up ´cause you are young you are right and you´re wrong you ar ea hero, next day you´re done so hold on to your dreams all or nothing you can give live your life love to life oh man, oh man feel the night strong enough till the morning light you are a hero you are a man you are too tough to lose this game Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Aslında final countdown' u koyucaktım linkini ama nedense link eklediğim yerde gnoxis'i sol üst köşesinin bir bölümü gözüküyor anlayamadım ne biçim bir ağrıza bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 ne varsa eskilerde var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 yenilerde de vardır be:D ama eskiler iyi yine de:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 hepsi çok güzel ve eğlenceli:D paylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erdemcavus Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2009 parçalar çok güzel arkadaşlar teşekkürler. buda benden scorpions-still loving you http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/5db0473b57e67a42af3419027c162215ee23d813bcadca6263684b1c17abed176c667608e45fcf2ffe64d512805aa84dc56e532300cff7e617784 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Unutulmuş konu oysa her daim başlarda olmalı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.