whitepower Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2007 Evet bu bölümde de günümüz gotik modasına bi göz atalım istedim...Konu başlığından da anlaşıldığı üzere daha fazla açıklamaya gerek yok...Bakalım içlerinden beğeneceğimiz şeyler çıkacak mı -Sleeveless(Kolsuz zati belli ehe)- Devamı gelecek.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 süper olmuş white ankaraya gidişlerde almaya çalışıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Eywallah...Ya bişi sorcam hex şimdi yeni ekleyeceğim resimlerde site adresi war altta küçük o reklama girer mi? -------------------- Kuralarda ööle bişi görmedim o yüzden ekliyorum... -T-shirts- Devam edecek..... -------------------- -------------------- Bayanlar sizleri unuttuğumuzu sanmayın sizleriçin de geliyor.... _GIRLIES___STUDS___Fashion_Pirate13347.htm"]_GIRLIES___STUDS___Butterfly_II11909.htm"]_GIRLIES___STUDS___Morning_Dew11910.htm"]_GIRLIES___STUDS___Tribal_Dragon11919.htm"]_GIRLIES___STUDS___Tribal_Dragon_Dress11911.htm"] _GIRLIES___STUDS___Gargoyles_Cross11922.htm"]_GIRLIES___STUDS___Serpent_Aura11924.htm"] Devamı gelecek...O diil de bu neo-gotikler beni pek kesmio yaw:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 -------------------- -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 play or pay yazılı bı t shırtum vardı ah nerde kımbılır yurtta kım carptı hatıra dıye saol whıte ama ben artık gıyemıorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Niye artık normal insanlar arasına mı döndün:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 :)allerji yapıo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 white bunlardan siparis vermek istiorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Wallaa dostum bunları yabancı siteden buldum mutlaka türkiyede de bu tarz kıyafetler vs uuraşan yerler var mesela beşiktaşta fln monkeys fln war kadıköy akmarda da bişiler vardır gitmiom ne zamandır:)Bazı fotolarda site adresi var gir bi bak hatta kesin bak daha neler var neler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ILINSAR Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 annesine siyah kazak ördüreniniz var mı siyah kumaş olunca terziye gothic kıyafet diktiren? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 baktım baktım halada bakıyom ama türkiyeden bulursan haber et ben bulamadım cunku bi türlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Ben kendim çok diktim bi zamanlar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Bak işte bunlara bayılıom...Tabi kendi üstümde diil:rofl: -------------------- Evet şimdi de kemerler,bileklikler vs gelsin bakalım... -------------------- Oyy oyyy oyyy bunların hastasıyım işte:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 bunları nora için koydun heralde white:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Çivili bileklikler senin için di wahşi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 zaten katil tipliyim bide onları taktımmı kacarlar benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Walla bööle beton çivisi modunda diil de bende çivili bilekliklerden takıyordum şimdi yaşlanıoz takacaamız çivi anca tabutun çivisi olcak heralde:) -------------------- -------------------- Şimdi de süs eşyaları...Bunlar da harbi süper....Çok hoşuma gidio:) Küllükler falan filan da var sırada:) Şamdanlar,mumluklar..... Dewam edecek.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 White harika bunlar ya b.köyde var benim bildiğim bi yer bi de haliyle beyoğlunda bakalım ülkemizde temin edebileceğimiz yerler varmıymış başka araştıralım biras..... Bi göz atın derim Ülkemizde gotik eşyalar nerden bulunur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 kültabaklarıda cok güsel yani tam sigarama layık mumuda sigaramı yakmak için kullanırım aslında bu eşyaların ticaretinimi yapsam ne bi firmayla anlasıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Ulan pek bi güzeller yaaa:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 En sevdiğim gotik objeler kadehler ve şamdanlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Şimdi de bir iki mobilya.... -------------------- -------------------- Adamlar yapmış walla:thumbsup: -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 metal müzik gruplarının t-shirtlerini ankara kızılayda,circop diye bir çarşı var,meşrutiyetteydi sanırım,ordan bulabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 süperler ya bizim buralarda fazl bulunmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Bizim buralar derken makro olarak mı mikro olarak mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.