nevermore Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2009 geçen yıl bu vakitlerde sigara içmeye çıkardım balkona kimseler anlamasın diye. şimdi bakıyorumda kendime içi çoktan sürümüş bir bedende sürdürüyorum varlığımı zorlanarak her gün biraz daha yok ederken beynimdeki milyonlarca hücreyi giyeceğim o soğuk beyaz elbisenin vaktini yaklaştırıyorum sadece. belkide kendime yapabiliceğim en güzel iyiliklerden birini yapıp uyuşturuyorumdur bedenimi kim bilir dışardan bakınca bu çocuksu mutluluk iç tarafa geçildiğinde bir depremin geride bıraktıklarıdır. çürüyorum en derinlerime kadar bedenim uyuşmuş gökyüzünde sürdürüyor varlığını ruhumu çoktan azat edmişim yine bu gece ve geçen her bir saniye daha bir anlamsızlaşıyor varlığım gülüyorum yalncıda olsa gülücüklerim gülebiliyorum olmayan bir ruh hali içerisine bürünüp çoktan aldatmaya başlamışım kendimi. tek eksik olan herzamanki gibi olmayan gözyaşlarım bu gecede hayır !!! olmayan bir şey daha var ruhumun ruhunun kokusuna ihtiyacı var ve bütün gelecek boyunca soluma isteği anlamsızlaşan bu bedendeki bu ruhun teninn kokusuyla canlanmaya ihtiyacı var sen yoksun ya soluduğum hava bile sen kokmuyor ya işte bu vakitlerde daha çok anlamsızlaşıp daha çok yükseliyorum sırf olmayışının acısını dindirmek sırf olmayan bir senle uyumak için herşey ve yine düşünüyorum balkonda bedenimi uyuşturuken bir gün aynı balkondan beraber bakıp bu anımızı anımsayıp sırıtıcakmı yanaklarıız olucakmı gerçek bir gülüşümüz ve bu sonsuz yalnızlıkta olucakmı elimizi tutan birileri öldük mü şimdi? aslında biliyormusun ? hepsi yalan ... sırf ayrılıgın verdigi acıyı yasamak ondaki o hazzı hissetmek için yazıyorum bunları... yoksa umurumda bile degilsin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 dışardan bakınca bu çocuksu mutluluk iç tarafa geçildiğinde bir depremin geride bıraktıklarıdır. güzelmiş begendim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2009 sevindim begendigine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qwer Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 sen yoksun ya soluduğum hava bile sen kokmuyor ya işte bu vakitlerde daha çok anlamsızlaşıp daha çok yükseliyorum sırf olmayışının acısını dindirmek sırf olmayan bir senle uyumak için herşey ve yine düşünüyorum balkonda bedenimi uyuşturuken bir gün aynı balkondan beraber bakıp bu anımızı anımsayıp sırıtıcakmı yanaklarımız olucakmı gerçek bir gülüşümüz ve bu sonsuz yalnızlıkta olucakmı elimizi tutan birileri öldük mü şimdi? çok duygulandm buraları okurken,helal olsun ne gzel yazmış yahu:rolleyes: dedim ama sonunda hepsi yalan yazdığını okuduğum anda bütün hissettiklerim kaçıverdi yine de hakkını yememek lazım.Tebrik ediyorum,okurken hayran kaldım:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.