woodoo Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2009 Çingenelerin bir baska uygulamasi ise leo büyüsü. Yeni ay gecesinde dileklerini defne yapragi üzerine yazip , disariya cikip aya bakarlardi.. Yaprak 3 kere öpülüp yastik altina konarak yatilir. Defne agaci gunesin etkisinde ve leo hakimiyetinin altindadir . Bu büyü en cok 22 temmuz ve 22 agustos arasinda tutar , cunku bu gunlerde gunes leo da oluyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2009 şuna aslan desek kısaca ayrıca buna benzer uygulamalar farklı materyallerle her burç için hazırlanabilir.Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feonms Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 peki ya bu büyünün amacı nedir? Bunu ne tarz şeyler için yapabiliriz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 peki ya bu büyünün amacı nedir? Bunu ne tarz şeyler için yapabiliriz ? dilek büyüsü işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feonms Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 pardon ^^" okurken o kısım gözümden kaçmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lucifeer Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 oluyor mu peki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeanWinchester Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Pek sanmıyorum çingenelerin hali ortada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Güneş, Leo'da değil ama deneyeceğim, teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sacredblame Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Ben yanlış mı biliyorum Yeni ayda Ay görünmez ki defne yaprağına yazdıktan sonra çıkıp aya bakılsın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Ben yanlış mı biliyorum Yeni ayda Ay görünmez ki defne yaprağına yazdıktan sonra çıkıp aya bakılsın! Yeni ayda ayın bir kısmı gözükür Gözükmeyen kısım soluk ay evresinin bittiği karanlık ayın* başladığı evre. *: Karanlık ay tabiri doğru mu bilmiyorum. Ayın tamamen kaybolduğu zamanı kastettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meselesiz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Ne kadar süre bakıyoruz ay'a ? Yani süresi var mı yoksa bakıp hemen içerimi giriyok camdan baksak olmuyor mu? Birde bu yaprak nerede bulunur çok bilgisizim bu konularda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.