cheriour Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2009 http://img228.imageshack.us/img228/814/mrymd.jpg http://img228.imageshack.us/img228/7397/mrymmy.jpg http://img228.imageshack.us/img228/9280/mrymmm.jpg Aslında daha çok var ama ilhamın ne zaman geleceği belli olmuyor genelde deftterlerimde olur derst yazabiliyorum ancak bu kadar buldum amatörce. hoşuma gidiyor yazıyorum .. buldukca koyacagım gerisini. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Çok güzel çalışma hiç nokta görmemiştim sağol ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Anlamadım :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Özür dilerim ya daha önce baktığımda resimler çıkmadı sadece .......... böyle noktalar vardı -------------------- 2.ciyi beğendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Özür dilerim ya daha önce baktığımda resimler çıkmadı sadece .......... böyle noktalar vardı Ben özür dilerim : ilk başta çok büyüklerdi küçülttüm Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2009 hiç yeteneğim yoktur bu konulara çöp adam çizerim ayağını gösterip "aa bu kafası mı" derler o derece kötüyüm yani.Hep imrenerek bakmışımdır defterine birşeyler çizenlere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 hiç yeteneğim yoktur bu konulara çöp adam çizerim ayağını gösterip "aa bu kafası mı" derler o derece kötüyüm yani.Hep imrenerek bakmışımdır defterine birşeyler çizenlere anlık bişey benimkide . İlham heralde geldigi anda yazmalıyım :ermm:yoksa ben çöp adam bile yapamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 dostum daha iyilerini bekliyorum senden : ) başarılarının devamını dilerim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 dostum daha iyilerini bekliyorum senden : ) başarılarının devamını dilerim:thumbsup: Teşekkürler .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 sendede başka şeyler vardır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.