emirhancan Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2009 konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim chat odasına giriyorum %69 da takılı kalıyor , sorun sadece bendemi yoksa herkesde böyle bir sorun varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 bende sorun yok dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Java programın son sürüm mü ? Onunla ilgili bir sorun olabilir diye düşündüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 bilmiyorum ama neden böyle oldu birden anlayamadım.... heralde sims2 yi yükledim ondandır ama bir alakası oldugunu sanmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Eğer Chat odasını kullanmak istiyorsan sana bir seçenek sundum. Java'yı yeniden yüklemeyi yada güncellemeyi dene diye. Sen yardım mı istiyorsun yoksa zaten kendi cevabımı kendim verdim mi diyorsun anlamadım. Son yanıtın çok garip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Eğer Chat odasını kullanmak istiyorsan sana bir seçenek sundum. Java'yı yeniden yüklemeyi yada güncellemeyi dene diye. Sen yardım mı istiyorsun yoksa zaten kendi cevabımı kendim verdim mi diyorsun anlamadım. Son yanıtın çok garip saçmalamışım kusura bakma :thumbsup: :rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 javadandır bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 buranın chat odası varmı ılk defa duyuyorum lınk atın varsa banada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 tmm CHAT tıkla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodoo Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 acılmıyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2009 acılmıyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.