gredeath Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2009 önceki hayat diye birşey varmı? ben yeni birini gördüm sevdim yani çocuğu daha önce hiç görmedim ama sanki böyle daha önce tanıyormuşum onunla güzel vakitler geçirmişim gibi bi elektrik alıyorum sanki önceki hayatımda onunla birlikteymişim varsa tabi ben çoğu zaman bişeyleri önceden seziyorum kafamda kurduğum şeylerde birebir oluyor hiç kimseyi kafamda sevdiğim çocukla birlikteyken kuramazken onu kurabiliyorum sizede böyle bişe oldumu hiç? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leonela Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 benimde öyle biri var. onu daha önceden tanır gibiyim.bakışları o kdr tanıdık ki.ve en önemlisi.kantinde uyurken o kapıdan girdiğinde anlayıp uyanıp bakıyorum.onu hissediyorum:) böyle birşey var.ama önceki hayat olarak tanımlanır mı bilmem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 buda diğer hissettiklerim gibi birşeymi acaba belki onunla çıkıcam yani onu hissediyo olabilirim yani enteresan olarak kendmi onunla hayal edebiliyorum başkalarını ne kadar beğensemde tam anlamıyla kuramıyorum kafamda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leonela Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 biraz bekleyelim ve görelim:) şimdi sana desemki evet çıkıcaksınız.hayatta tek ikiniz yoksunuz.çevreniz sizi etkileyip negatif şeylere sevk ederse.umudun kırılır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matrocks777 Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 neden olmasın belki vardır.bana en çok dejavu oluyo valla dşnmeden duramıyorum bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
abaddon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 umarım yanılmazsın.. önceki hayat... aslında tam anlamıyla önceki hayat diyemeyiz ama bu tür şeyler hissiyatla ilgili olduğundan hislerinde seni yanıltmıyorsa yanılmazsın..tabi Leonela^nın dediği de doğru çevre her zman etkilemiştir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
monkeybusiness Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 benimde öyle biri var. onu daha önceden tanır gibiyim.bakışları o kdr tanıdık ki.ve en önemlisi.kantinde uyurken o kapıdan girdiğinde anlayıp uyanıp bakıyorum.onu hissediyorum:) böyle birşey var.ama önceki hayat olarak tanımlanır mı bilmem:) zuahha o senin dediğin aşk olmasın sakın önceki hyt fln dğl ya bu hayat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.