cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2009 mitraizmde neden boğa üzerine bu kadar durulup önemine ilişkin ve mitra takipçilerinin yanlış gerçeklerden doğruluğa yönelik vurgusu üzerine bir spekülasyonun açıklamasını içine astrolojiyi katarak açıklayan bir dökümanı sunmak istiyorum.. http://img22.imageshack.us/img22/9138/booksoflife.jpg neden boğayı bu kadar dikkate almalıyım??? From the Bull of My Father neden taurus boğadır eğer taurus dişiyse? taurus gizli bir inek olabilir mi? eğer taurus toprak(element olarak) dişil ve inek ise, taurus Mısır doğa tanrıçası Hathor olabilir mi? eğer dişi tümüyle erkek ise numaralar(zodyaktaki 12 burç)ters seri haline çevirebilir mi? From the Bull of My Mother cennetlerin egemenliği neden erkek ya da dişi altında olmak zorundadır? yaratıcı dişil, eril yoksa her ikisi birden midir? eğer herk ikisi birdense yaratıma ilişkin hissi nereden kazandım? benim hayatım olmakla mı, inanmakla mı yoksa hissetmekle mi başladı? From the Bull of the Kingdom of Heaven eğer ölümlüysem yaratımı nasıl hissediyorum? hislerimi bana kazandırması için kalbime atış emrini ben mi verdim? bana hissetmenin yolunu kazandıran ilksel bir öz mü vardı? eğer hislerimin efendisi olursam, yapacaklarımı başarmayacak mıyım? tüm bunlar mitranın gizemine ilişkin temel olgulardır. zodyağa gelince baştan sona... 1.Koç (ben varım) 2.Boğa(sahibim) 3.ikizler(düşünürüm) 4.yengeç(hissederim) 5.Aslan(yaparım-acağım) 6.başak(analiz ederim) 7.Terazi(dengelerim) 8.Akrep(arzularım) 9.Yay(görürüm) 10.oğlak(kullanırım) 11.kova(bilirim) 12.Balık(inanırım) tüm bunlar salt astroloji ile ilgili olmayıp geçmişten bu güne dünyevi olayların göksel olaylarla açıklanmasında bazı sembolik betimlemelerdir.. tarafımdan çalıntıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2009 Çok güzel ya harika bi yazı bu emeğine saglik .. Yanlız (ki sende bahsetmişsin) 12 sayıyı tersden oluştur , mantık olarak hiç bir şey degismiyor ... Kişilestirdiinde ise daha az bencil bir varlık çıkıyor ortaya ... Harikaydi .. Tekrar teşekkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 başak burcusun iyi analiz ediyorsun. ama benim en sevmediğim nokta kalp atışımın benden bağımsız olması. çünkü insanı biraz kaderci yapıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Asakura Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 paylaşım için teşekkürler mitraizmde neden boğa üzerine bu kadar durulup önemine ilişkin ve mitra takipçilerinin yanlış gerçeklerden doğruluğa yönelik vurgusu üzerine bir spekülasyonun açıklamasını içine astrolojiyi katarak açıklayan bir dökümanı sunmak istiyorum.. bu cümle çok karışık:swoon2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 ingilizceden türkçeye çevirince evet dediğin gibi biraz garip oldu sorduğum sorunun aslı şöyle.. Most important is the killing of the bull. This act is a clear indication that the Age of Taurus is ending. But, it also speaks volumes with regards to the psychic morality of a Mithras follower. It is the initiate's objective to overcome the false truths which prevent him from seeing the real truth. Do i have to worry about this??? Mithras -Divine Personel Purpose- 2214 BC Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.