Typhon Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2009 Her ne kadar aradan belli bir süre geçmiş olsada,Scott D. Davis'in Metallica şarkılarını piano ile farklı bir hale getirdiği bu albüm kanımca dinlenmelidir. http://mediaportal.ru/uploads/posts/2007-09/1188593248_cover_front.jpg List: 01 - Enter Sandman 02 - Until It Sleeps 03 - Master Of Puppets 04 - The Unforgiven 05 - Welcome Home (Sanitarium) 06 - Nothing Else Matters 07 - One 08 - Fade To Black 09 - The Renewal: I-Lament 10 - The Renewal: II-Inner Battle 11 - The Renewal: III-Return to Sanity Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 caktırmadan varsa bi link seetsek dostum merak ettim :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Buradan söyleyeyim o zaman merak eden olursa pm ile bana ulaşır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 unforgiven i dinledim ... off olmus bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.