CaDu35 Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2009 Arkadaşlar bana izmirde önerebileceğiniz her türlü kitabı bulabilirsin diyebileceğiniz bir kitapçı var mı ? Aslında aradığım sabit bir kitap var.100 fırça darbesi.Filmi çok hoş.Kitabınıda arıyorum fakat sorduğum kitapçıların hepsi kalmadı dedi.Bir kaç kitapçı önerirseniz oralarada gidip bakacağım. Bu arada konunn yeri burasımı bilmiyorum ama açtım işte..Değilse affola. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 O kitap her yerde var diye biliyorum ben ya:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2009 Ya en az 5 kitapçıya gittim.Bunlarda ufak yerler değil pek bir çok türde kitap roman şiir kitapları şarkı albümleri filmler dvdlr vs satan yerler.Fakat hepsinden aynı cevabı aldım."malesef kalmamış." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2009 hemserim:) izmirde binlerce kitapcı var .. ama e book olarak ekledim siteye işini gorurse BURADAN indirebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.