hexagram Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2007 orjinali : Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse senindir; Donmezse zaten hic senin olmamistir... Yeni versiyonlar: - Pesimist (Karamsar) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse senindir; Bekledigin uzere donmezse Zaten hic senin olmamistir. - Optimist (Iyimser) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Uzulme, donecektir!... - Suspicious ( Supheci) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bu iste bi bit yenigi var demektir.. - Impatient ( Aldirmaz) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Bi muddet bekle. Donmezse unut gitsin.. - Playful ( Muzip ) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bi daha serbest birak. Gene donerse gene birak. - Greenpeace Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Aslina bakarsan tum canlilar hur olmalidir.. - Biologist (Biyolog) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak ki Evrimini tamamlamasi mumkun olsun.. - Statisticians ( Istatistikci) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Seviyorsa donme ihtimali cok yuksektir.. Sevmiyorsa iliskiniz zaten muhtemel degildir.. - Schwarzenegger's fans (Arnold hayranlari) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... SHE'LL BE BACK! - Over possessive person ( Asiri sahiplenici tip) Eger birini seviyorsan O'nu kesinlikle serbest birakma... - Psychologist Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse kendine guveniyor demektir.. Donmezse superegosu baskin demektir.. Gitmiyorsa manyak demektir.. - Bencil Eger birini seviyorsan Kendini serbest birak.. Niye diye sorarsa Seni hic alakadar etmez! de. - Finance expert ( Mali eksper) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse borc almaya devam edebilirsin Donmezse ara ve borclarinin ustune yattigini soyle.. Alıntıdır.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 güzel ya eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Psychologist Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse kendine guveniyor demektir.. Donmezse superegosu baskin demektir.. Gitmiyorsa manyak demektir.. :D:D:D BUDUR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 yeni versiyonunu ben pek beyenmedim şaka şaka saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Donerse bu iste bi bit yenigi var demektir.. çok güzel tşk ler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Kimse kaybetmeden geri dönmez mantığı..... Hiç sefmem bu mantık yüzündn hla affettiremedim kndmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 hehehe guzelmis guldum okurken baya palasim icin tsklr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2007 çok hoştu ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoebe Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 çok güzel,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 güzelmişş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 bu işte kesin bi bit yeniği wardır bence en bombası sağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Playful ( Muzip ) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bi daha serbest birak. Gene donerse gene birak. bu süpermiş ya eline sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse kendine guveniyor demektir.. Donmezse superegosu baskin demektir.. Gitmiyorsa manyak demektir.. bu çok iyiymiş..tuttum ben bunu valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 hehehe süpermiş ya yarıldım resmen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 - Playful ( Muzip ) Eger birini seviyorsan O'nu serbest birak... Donerse bi daha serbest birak. Gene donerse gene birak. bayıldım buna yaa süpersin teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
auroraleph Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 "Eger birini seviyorsan Kendini serbest birak.. Niye diye sorarsa Seni hic alakadar etmez! de." zuhahaha süpermişşş..sağoL. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 hepsi çok güzel ya tesekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fepsium Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Eğer birini seviyorsan onu serbest bıraksam mı diye düşünme; O da seviyorsa, istesen de serbest bırakamazsın; Sevmiyorsa, ne yaparsan yap bağlayamazsın. Mesele sevilmektir canlar, o da sevmekten geçer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.