SanSolaris Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2009 (düzenlendi) Çok ilkel gelebilir ama. Normal bir yer ile mağarada ritüel vs. yapmamızın ne farkı olailir. Bu mağaralarda bişey olduğunu düşünüyorum. Hz. Muhammedin yükselmesi ve bi kaç olay daha vardı pek hatırlayamıyorum. Nisan 13, 2009 SanSolaris tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 o mağaradan kaynaklı değil:D Hz.Muhammed vs yükselmesine etki eden olaylardan biriside dağ dır yani hira dağı dağların yüksek manyetik özellikleri vardır ve açılım yapabilirler insanlar üzerinde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 aydınlamanın kuvveti gucu kişinin içsel huzuruyla dogru orantılı oldugunu dusunursek ... dıs dunyadan uzak bir magara gayet uygun biyer... hani gece tek baSINA sakin bır odada meditasyon yapmak gibi... ama koskoca peygamberinde boyle bir olusum için magarayı secmeside bana mantıklı gelmiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2009 aydınlamanın kuvveti gucu kişinin içsel huzuruyla dogru orantılı oldugunu dusunursek ... dıs dunyadan uzak bir magara gayet uygun biyer... hani gece tek baSINA sakin bır odada meditasyon yapmak gibi... ama koskoca peygamberinde boyle bir olusum için magarayı secmeside bana mantıklı gelmiyor... Bazı olayları mantıkla yürütemezsiniz .Şöyle diyelim; ''mantık ötesi'' gibi. Dinini bilemiyeceğim ama topraktan geldiğimizi söyleriz çoğumuz ki böyleyse toprak bizim bir parçamız rahatlamamıza olanak sağlar.Mağaranında mistik havasına kapılırız ruh akar gider... Mağarada meditasyon yapan biri olarak tavsiye ederim.Dene ve gör olacakları.Memnun kalmazsan parasını iade edeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Hz. Muhammedin yükselmesi ve bi kaç olay daha vardı oek hatırlayamıyorum. Pek hatırlayamamaktan başka, hatırladıklarını da fena halde karıştırmış durumdasın. Birilerine sorsan mağaralarda cinler düğün yapar. Başkalarına sorsan bütün münveziler mağarada yaşar. bence kendini yalıtabileceğin ve çevrende dikkatini dağıtacak hiçbir şey olmayan her yer uygundur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.