Caner2693 Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 Arkadaşlar astral seyahat çalışmalarımda bacaklarımda karıncalanmalar vücudumunn belirli bölgelerinde karıncalanmalar ve titreşimlar hissediyorum veya damalarımdaki kan gidişini hissediyorum Sanırsınız bedenime çok büyük bir yük biniyor. çok yorgun düşüyorum daha sonra bırakmak zorunda kalıyorum. sizce şuan nasıl bir seviyedeyim yoksa yanlış bir yöntem mi uyguluyorum kendime, deneyimleyen kişilere soruyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RexOfTheDark Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 ufak bi yanlış anlama olmuş bu sorunların benzeri bendede var aslında cevap bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 normal zamanlarda yatagına yattıgında olmayan bu bedensel tepkiler olmaya basladıysa evet... dogru yoldasın .ama soylede bi durum var .. hastalık geciriyor yada belirgin bi hastalıgın var ve vucudunun verdigi tepkiler bu hastalıgı hızlandırıyorsa ( kalp sorunu olup da kalbinin normalden hızlı artması gibi)vaz gecmelisiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 ben astralden sonra fazlasıyla yorgun düşüyorum... ve bunu beynin doluluğuna bağlıyorum... astral öncesi meditasyon yaparsan rahatlarsın ... ben öyle çözdüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Önce yapılan meditasyon astral için gerekli konsantrasyonu bozar diye düşünmüştüm hiç denemedim ama sen iyi geldigini söylüyorsun .. Tavsiyene önce ben uyayim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.