Jump to content

Çalışmalarda Yorgun Düşüyorum ,Tavsiyeniz var mı?

Caner2693

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar astral seyahat çalışmalarımda bacaklarımda karıncalanmalar vücudumunn belirli bölgelerinde karıncalanmalar ve titreşimlar hissediyorum veya damalarımdaki kan gidişini hissediyorum

Sanırsınız bedenime çok büyük bir yük biniyor. çok yorgun düşüyorum daha sonra bırakmak zorunda kalıyorum.

sizce şuan nasıl bir seviyedeyim yoksa yanlış bir yöntem mi uyguluyorum kendime, deneyimleyen kişilere soruyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

normal zamanlarda yatagına yattıgında olmayan bu bedensel tepkiler olmaya basladıysa evet... dogru yoldasın .ama soylede bi durum var .. hastalık geciriyor yada belirgin bi hastalıgın var ve vucudunun verdigi tepkiler bu hastalıgı hızlandırıyorsa ( kalp sorunu olup da kalbinin normalden hızlı artması gibi)vaz gecmelisiniz..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...