Caner2693 Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 "666 sayısı neyi ifade ediyor" konu başlıklı bir konu açmıştım neden silindi öğrenebilir miyim (Kehanet ve Kehanet Yöntemleri - 2012 de açmıştım) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Benzer başlıkdaki konulara eklenmis olabilir sanirim . Silindi isede ben okumuştum teşekkür tekrar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Şu an bölümlerde çeşitli düzenlemeler yapıyorum. Arama yapılmadan açılmış ve birbirine benzer bir çok başlık var.Açtığınız konununda mevcut olduğunu hatırlıyorum diğer başlığı bulana kadar düzenleme amacıyla silmiştim. Eğer açtığınız konu sitede mevcutsa silinir. Ya da benzer konular birleştirilir. Bu bir forum kuralıdır. Bunu da hatırlatmak isterim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Bir de anlamsiz cevaplar silinse de server rahatlasa ... Sırf yazmış olmak için yazılan öyle cevaplar varki ... (aslında bu da onlardan biri ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner2693 Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 tamam teşşekür ederim ilginiz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.