ByShaweling Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 http://www.ozurdilemiyorum.net/ Yaradılmış bu sayt “erməni soyqırımına” görə üzr istəyənlərə qarşıdır. Daxil olub, qeydiyyatdan keçək, biz də öz səsimizlə ədalətə dəstək verək. Həta bunun heç nəyi dəyişdiyini başa düşsək belə... Arkadaşlar yukarıda okuduğunu metin bir Azeri forum sitesinden alıntıdır... Eğer Ermenistan ile kapılarımızın açılması ile ilgili yazıyı okumanızı isterim...Eğer destekliyorsanız bunu çok dikkatli incelemenizi tavsiye ederim... http://iyiseyirler.net/izle/hocalikatliamibelgeseli-4395 Buda benim bulduğum bir belgesel...Bunu da izlemenizi tavsiye ederim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Yeni gördüm malesef bu güzel duyuruyu ve kampanyayı.Paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Baya bi olduydu.Rica ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Eveeeet.Bende katılmış bulunuyorum.Keşke daha önce görseydim.Bu güzel konu için teşekkürler,nekadar geç olsada "Özür Dilemiyorum!" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 ben daha öncedende katılmıştım fakat yine gördüm ve bu sefer aileme sorarak onlarında katılmasını istedim seve seve katıldılar ve ''Özür DİLEMİYORUZ.!'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Yok mu başka özür dilemeyen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 ''özür dilemiyoruz!'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.