zexalon Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2009 arkadaşlar ben paranormal olayları araştırmaya yeni başladım ama kendimle ilgili bazı şeyler farketmeye başladım bunlar beni biraz korkutmasıyla beraber heycanlandırıyoda sanırım yetenek gibi şeyler bazı şeyleri artık söylemeye korkar oldum istemsiz olarak ağzımdan çıkan şeyler gerçek olmaya başladı önceleri sadece bnle ilgili küçük ayrıntılardı ama bunlar zaman ilerledikçe artmaya başladı geçenlerde bi arkadasmla beraber kahve içtik bnm içimden fal bakmak geldı sakayla karısık almstm fincanı elime ama daha sonra fincan da gördüklerim bi sekılde cok anlamlı gelmeye basladı ve ciddi bir sekılde arkadsıma bişiler anlatmya baslamıstm. o da buna sasırdı ama bnde cıddıydım cok yakın bi arkadısım deıldı hakkında herseyı bılmıordm ve gorduklerım benı cok sasırttı yanı garıp bı sekılde ondan tıksındım bırden komık geleblır ama resmen fıncanda onun soyledıgı yalanları gordm yanı tam anlamıyla deıl acıklamak cok zor ama gordum yada hıssettım dıyebılırım. bı de soyle bı durum olmustu hoslandıgım bı cocuk wr bu aralar hep aklımda nıye oldugunu bılmıorum neyse yakın bır arkadsmla dısarıya cıkmıstık yururken bi an hoslandgm cocugn yuzu önümde belirdi şaşrmstm ama ılk kez oluodu ama sankı bı sekılde gorucegımı bılıyordm arkadasıma donup keske sımdı gorsem dıe bı ıc gecırmıstm kı ıkı dakıka gecmeden onu gordm bunun nasıl bısey oldugunu anlatamam cok harıka aynı zmanda cok sasırtıcı bı durumdu bna yardımcı olabılcek bırını arıorum bndekı bu deısıklıklerın ne oldugnu bna anlatablck bırı yardmcı olursanıs sewınırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Ben uzamn değilim tabi ama en basit açıklama olarak algıların açılmış diyebilirim tabi daha bilgili arkadaşlarımız daha ayrıntılı bir açıklama yapar oda ayrı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Ben uzamn değilim tabi ama en basit açıklama olarak algıların açılmış diyebilirim tabi daha bilgili arkadaşlarımız daha ayrıntılı bir açıklama yapar oda ayrı normal bsı yanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2009 evet algılar acılmış Zihinde canlandırmalar filan durugörü filanda yapabilirsin kanımca ... Ama yeteneğinin bedelleride var bunları unutma bunları taşıyabilirmisin en önemli olan bu ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 evet algılar acılmış Zihinde canlandırmalar filan durugörü filanda yapabilirsin kanımca ... Ama yeteneğinin bedelleride var bunları unutma bunları taşıyabilirmisin en önemli olan bu ?? bedel derken neden bahsedıosn bıras acabılrmısın?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 neymiş bu bedel bende merak ettim :Z 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Yetenek değil bu çok güzel tanımlamışsın değişim diyerek.Bir yolun başlangıcındasın, ruhun ve beyninin holografik işleyişi başta olmak üzere vücudunun enerji sistemi yaklaşmakta olan değişimler için hazırlık yapıyor diyebilirim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ValkyrieCain Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2009 evet algılar acılmış Zihinde canlandırmalar filan durugörü filanda yapabilirsin kanımca ... Ama yeteneğinin bedelleride var bunları unutma bunları taşıyabilirmisin en önemli olan bu ?? bedel diye kastettiği herhalde insanların bazi şeylerini bilmemek gerekir. duyular dışı algılamaların artmış bu konuda çalışmalar yaparsan kendini daha da geliştirebilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Cvp vereyim bedel derken öle sana zarar verecek bir bedel kastetmedim ... Örnek vereyim durugörü yapıyorsun sevdiğini düşünüyorsun ve aa bakıyorsun birisiyle çıkıyor veya birisine aşkım diyor bu senin kalbini acıtmıycakmı ??? Dahada ileri boyutta diyelim yakınlarının öleceğini görüyorsun sevdiklerinin ölümlerini görmek ne kadar zor biliyormusun kimse bilmiyor fakat sen biliyorsun ilk başta hadi canım diyorsun ama sonra öldüğünde bütün düzenin yıkılıyor ... duru işiti yaptın diyelim duymaman gereken şeyleri duyacaksın belki ?? duymak istemediğin şeyleri ??? cinlerden filan bahsetmiyorum insanlardan bahsediyorum belki sevdiğinin o sözleri duymamak aldatmaktan daha beter acı verir değilmi ??? hadi bunuda es geçtik üçüncü gözün açıldı cinleri görebiliyorsun ?? buna gücün varmı ??? bir gün uyandığında yatağının başucunda birisini göreceksin ??? veya böle parkta oturuyorsun birisi yanına geldi konuşuyor seninlel sende konuşuyorsun arkadaşın geldi delimisin ya sen kimle konuşuyorsun dediğinde ??? filanda fistan daha cok şey var ama iyi yanları varmı var bunlar ufak ayrıntılar işte bedeli bu ??? Önemli olan bu bedele göğüs gelebilecekmisin gögüs gelebileceksin eyw : ) seni düşündüğüm için söylüyorum aileyiz sonuçta gnoxis ailesi olarak ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Cvp vereyim bedel derken öle sana zarar verecek bir bedel kastetmedim ... Örnek vereyim durugörü yapıyorsun sevdiğini düşünüyorsun ve aa bakıyorsun birisiyle çıkıyor veya birisine aşkım diyor bu senin kalbini acıtmıycakmı ??? Dahada ileri boyutta diyelim yakınlarının öleceğini görüyorsun sevdiklerinin ölümlerini görmek ne kadar zor biliyormusun kimse bilmiyor fakat sen biliyorsun ilk başta hadi canım diyorsun ama sonra öldüğünde bütün düzenin yıkılıyor ... duru işiti yaptın diyelim duymaman gereken şeyleri duyacaksın belki ?? duymak istemediğin şeyleri ??? cinlerden filan bahsetmiyorum insanlardan bahsediyorum belki sevdiğinin o sözleri duymamak aldatmaktan daha beter acı verir değilmi ??? hadi bunuda es geçtik üçüncü gözün açıldı cinleri görebiliyorsun ?? buna gücün varmı ??? bir gün uyandığında yatağının başucunda birisini göreceksin ??? veya böle parkta oturuyorsun birisi yanına geldi konuşuyor seninlel sende konuşuyorsun arkadaşın geldi delimisin ya sen kimle konuşuyorsun dediğinde ??? filanda fistan daha cok şey var ama iyi yanları varmı var bunlar ufak ayrıntılar işte bedeli bu ??? Önemli olan bu bedele göğüs gelebilecekmisin gögüs gelebileceksin eyw : ) seni düşündüğüm için söylüyorum aileyiz sonuçta gnoxis ailesi olarak ... tskkr ettm acıklama ıcınn:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapital Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Cvp vereyim bedel derken öle sana zarar verecek bir bedel kastetmedim ... Örnek vereyim durugörü yapıyorsun sevdiğini düşünüyorsun ve aa bakıyorsun birisiyle çıkıyor veya birisine aşkım diyor bu senin kalbini acıtmıycakmı ??? Dahada ileri boyutta diyelim yakınlarının öleceğini görüyorsun sevdiklerinin ölümlerini görmek ne kadar zor biliyormusun kimse bilmiyor fakat sen biliyorsun ilk başta hadi canım diyorsun ama sonra öldüğünde bütün düzenin yıkılıyor ... duru işiti yaptın diyelim duymaman gereken şeyleri duyacaksın belki ?? duymak istemediğin şeyleri ??? cinlerden filan bahsetmiyorum insanlardan bahsediyorum belki sevdiğinin o sözleri duymamak aldatmaktan daha beter acı verir değilmi ??? hadi bunuda es geçtik üçüncü gözün açıldı cinleri görebiliyorsun ?? buna gücün varmı ??? bir gün uyandığında yatağının başucunda birisini göreceksin ??? veya böle parkta oturuyorsun birisi yanına geldi konuşuyor seninlel sende konuşuyorsun arkadaşın geldi delimisin ya sen kimle konuşuyorsun dediğinde ??? filanda fistan daha cok şey var ama iyi yanları varmı var bunlar ufak ayrıntılar işte bedeli bu ??? Önemli olan bu bedele göğüs gelebilecekmisin gögüs gelebileceksin eyw : ) seni düşündüğüm için söylüyorum aileyiz sonuçta gnoxis ailesi olarak ... bu bedelden kastettiğin şeyler sırayla yada bi anda olmuyolar sen hangi yönde ilerlersen onun zorluklarınıda çekersin mesela gözündeki perdenin açılması 3. göz filan bunlar istekle olan şeyler belli bi yere geldikten sonra isterse görebilir zaten ama birileriyle konuşmak başkalarının göremediklerini görmek filan boyut değiştirmeye dökmüşsün sen olayı eğer isterse konuşur ama onlara fırsat vermesi lazım nese bu konuya fazla girmek istemiyorum sonuçta herşey sende bitiyo istemezsen bunlar olmaz ayrıca o anlattığın şeyler bi aralar bendede çok yoğun oluyodu hatta kontrol derecesine gelmiştim bi yerden sonra ama zamanla iyiden iyiye köreldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 bu banada çok oluyo fal olayını bilmiyorum ama yazın birini yada bişeyleri düşündüğüm zaman anında gerçekleşiyodu mükemmel bişey fakat artık olmuyo geri gelmesini o kadar istiyorumki ne yapabilirim sizce ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2009 bu banada çok oluyo fal olayını bilmiyorum ama yazın birini yada bişeyleri düşündüğüm zaman anında gerçekleşiyodu mükemmel bişey fakat artık olmuyo geri gelmesini o kadar istiyorumki ne yapabilirim sizce ? bıras sacma olablr ama bn bunları sadece asıkken yapabılıorm yanı bırıne cook yakın hıssetıgm zmn tabı bırıne asık olamazsn ıstedgnde ama dene derım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2009 tskkr ettm acıklama ıcınn:) rica ederim Rapital evet istek lazım fakat istediği zman bunlarıda bilmesi gerek herşeyin bir bedeli vardır , Boyut değiştirmeyla alakası yok cinler musallat olduklarında isterlerse öldürebilirler ama öldürmiyceklerini biliyorum delirtmekten zevk alırlar .( cin gibi düşünürsen )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2009 Zamanla artacağını bilmen gerek. Yani nedense 2012'ye yaklaştıkça artacağını düşünüyorum ve artıyor. Ama sanırım 2012'den değil benim artmasını istediğimden bu tarz şeyler güçleniyor. İstemeyi bilirsen herşey mümkün. :B Geliştirmek istiyorsan yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macbeth Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Rüyada görülen anlarin gerceklesmesi,yürürken aklından gecen birine rastlamak bunlar her insanda ara sıra olan 6. hisle alakalı yetenekler her insanda vardır.Kimisinde daha fazla görünür.Sen yolda yürürken aklından gecen birini gördügün zaman gelecegi bilmis olmazsin sadece yakınlarda oldugun icin onun varlıgını hissetmis olursun.Falda ise cogu kisi icin olan genel yorumlar yapılır ve en cok yalan bu konu üzerinden türer.Rüyadaki cok kısa anların gerceklesmesi gelecekle alakalı görülebilicek max nokta bence, kendimde ve cevremde cok fazla bunu yasayanlar var.Bu görülen anlar genelde önemsiz seyler olur(kendimden ve cevremden edindigim bilgilere dayanarak söylüyorum.)Hic tanıdıgının ölümünü,sevgilisinin onu aldattıgını gören birine rastlamadim,ben de görmedim.Görülenler genelde cok kısa tanımadık insanlarin göründügü ve daha önce gidilmemis ama hayatınızın bir döneminde önemli rolü olcak mekanlarla alakalı oluyor.Ayrıca zamanla bu yetenekler artmıyor bi dönem sık yasıyordum su aralar seyrek .İstemekle artsa keske ama olmuyor, en azindan bende böle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.