DEB. Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2009 Bütün bebekler doğarken onlara üçer melek armağan edilir. Onları koruyup kollayacak, onlara her şartta arkadaş, dost olacak melekler. Doğarsınız ve melekleriniz de doğar sizinle beraber. Sevinirler, ağlarlar mutluluktan, sevinçten. Uykularınızda en huzur veren sesleriyle ninniler söylerler size. Ama siz hatırlamazsınız.. Sadece gülüp geçersiniz en tatlı, en şirin ifadenizle. Biraz büyürsünüz, ayaklanmaya başlarsınız. Siz her düştüğünüzde melekleriniz ağlar size, canınız acıdı diye. Siz de ağlarsınız ama yalnızca acı duyduğunuz için, kendinize.. Konuşmaya başlarsınız, önce belli belirsiz birkaç kelime. Sonra şarkılar söylersiniz ve melekleriniz iftihar eder sizinle. Biraz daha büyürsünüz, herşeyin farkındasınızdır. Melekleriniz artık varlıklarını iyice gizlerler sizden.. Ama hala oradalardır, bağımsız olarak isteğinizden. Artık yetişkin olmuşsunuzdur ve inanmazsınız meleklere. Sizin için çocukça, saçma birşeydir sadece. Ama bilmezsiniz ki her böyle düşündüğünüzde Melekleriniz ağlar yanınızdayken, sessizce.. Yaşlanmışsınızdır, baya yakınsınızdır ölüme. Zaman gelmiştir artık, nur çökmüştür yüzünüze.. Düşünceleriniz olgunlaşmış ve inançsızdır öylece Ama melekleriniz başınızda nöbet tutar her gece. Bir gün ölüm vakti gelince Melekleriniz mutlu olurlar siz huzura erince Siz üzülürsünüz tadamadığınız için yaşamı yeterince. Tanışırsınız ömrünüzü sizinle geçiren meleklerle Nasıl nankör, nasıl vefasız olduğunuz gerceği ile Yıkılır dünyanız ama iş işten geçmiştir bile. Meleklerinizin kanatları olmadığı halde Yıllardır mutlu ederler sizi görünmeyen değnekleriyle Beklediğiniz mucize aslında içinizde Sevgi, güven ve huzurdur değerini bilemediğiniz hazine ! Evet, saçma bir yazı. Ama mutlu olduğunuz anların değerini bilirseniz ne geleceğe korkuyla, ne geçmişe kuşkuyla, ne de şuana olumsuzca bakmaz, zamanınızı sadece sevip sevildiğiniz insanların yanında huzurluyken değerlendirirsiniz diye düşündüm. Belki de meleklerinizi farketmek için o kadar da geç değildir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 çok güzel bir yazı bence. Basit görünebilir ama anlamı çok açık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Bence çok harika bir yazıydı eline sağlık :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2009 benim meleğim hep yanımda anladın sen ;) yuregine sağlık küçük melek seviyorum seni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Teşekkür ederim abicim bende seni seviyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 bişeyler yazılmış buralara.. güzel güzel.... insanı mutlu ediyo.. gülümsetiyo... deli küçük... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 canım benim raskom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.