raskolnikov Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2009 (düzenlendi) doğum anı... belirsizliğin zamanı... bekliyorum... sokaktayım... kulağımda bilmediğim bir ezginin sözleri... dudaklarımda bildiğim bir ezginin mırıltıları... bekliyorum... bilmiyorum... düşünmüyorum... düşmüyorum... düş görmüyorum... ............. ............. ............. Nisan 15, 2009 raskolnikov tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 (düzenlendi) sert... koyu...ürkütücü belki birazda... ama ısokak lambasının kelebeği ölüme çekmesindeki cazibe var... çekiyo bi şekilde...çok güzel bide hep olduğu gibi:) Nisan 15, 2009 karkanya tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 sağol karki.. olması gerekendi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 seni bu yüzden ayrı bi seviyorum... ayrı bi saygı duyuyorum... olması gerekneleri insanların suratlarına vurabiliyosun... aslında bu sürünün kara koyunu sensin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2009 doğum anı, gelebileceğim an, gidebileceğim an, yok olmayı istediğin tek an... gel, beklemediğim, gel, istemediğim... sana gel demek zor ama, başka çare bırakmadın... gel, beklemek bile içimden geçmeden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.