DEB. Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2009 ANİMA - Yağmurla Gelen Yağmur yağıyor herkese günahları kadar. Niye bana daha fazla yağıyor her akşam yağmurlar ? Hamurdan, çamurdan küçücük insanlar, Kesin artık ağlamayı, ıslandım yeteri kadar. Bir damla yağmur anlattı beni bana, Bir damla yağmur anlattı.. Bir damla yaş süzüldü gözlerimden. Mutluluk gözyaşı değil, belli değil yüzümden. Ha bir damla az, ha bir damla fazla.. Git git hiç düşünme yağmurlar yarıyor bana. Bir damla yaş anlattı seni, terkederken beni.. Bir damla yaş anlattı seni. Bir damla yaş anlattı seni, terkederken beni.. Bir damla yaş anlattı seni. Ne yağmur var, ne de gözyaşı var bu akşam. Boşlukta asılı kaldı düşünceler ve duygular. Taa ki bulana kadar seni, yeni sevgili.. Üç, iki, bir, motor! Yağsın yağmurlar.. Not: Çok sevdiğim bir şarkıdır. Sözleri muhteşem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sally Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2009 Teşekkürler:)Çok güzel bi şarkı bu çok severim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.