alternate_aya Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 Evet sabah 05:06 3 kız msn de kaynatırken okul anılarından konu açıldı okadar gülmüşken bide buraya yazalım bakalım daha neler varmış görelim ahh hiç unutmam zavallı stajer ingilizce hocama hep kağıttan uçak atardım oda hocanın laneti olarak sanırım beni kötü bir ingilizceye sahip olmakla cezalandırdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 resim hocasını sınıftan kovmuştuk:D ama adam hiç yıkanmıyodu leş gibi kokardı:D:Dsonraa teknik resim dersini ve sınavları hocalara rüşvet vererek ertelerdik:D bi tepsi böreğe tav bizim hocalar:D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 yaa bi keresinde matematik dersinde kitap okuodum. hoca napıosun sen!! die bağırmıştı.. bende hiiç nerde kaldığıma bakıodum die yalan söledim. 'Utanmaz' dedi bana. bende elimi kaldırarak ne alaka kaldığım yere bakıodum dedim yine. bu adam elimi kaldırdığımı görünce (oysaki hiç kötü niyetim yoktu xD ) ' Ben senden korkmuyorummm!' diye bi bağırdı bana ahahah bende ' benden korkmanız gerektiğini söylemedim zaten' demiştim. tabi sonuç karneye 1 geldi matematik. lise son sınıf. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 bu arada gece kaynatan 3 kız kendimizi süper ifşa ettik:) biz matematik dersi işlemedik hoca anılarını anlattı hep o zamanlar sınıfta erkek de vardı hocayı gaza getirirlerdi hep sohbet ederlerdi adam bi defasında dersi geyiğe çeviridiniz bari bu anlattımı dinleyin diye kızmıştı hatta:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 ahh ahh bizim bir bilgisayar öğretmenimiz vardı yani her okula öle biri lazım ya adam daha 24 yaşındaydı 1.90 boyunda kumral güzeli yani okuldan ayrılırken erkekli kızlı herkez ağladı arkasından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 sizinki yine bişiler anlatıomuş. bizimki dudağını yalamaktan konuşamıodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 sizinki yine bişiler anlatıomuş. bizimki dudağını yalamaktan konuşamıodu bizim edebiyatcıda tikliydi resmen kadın saçını arkaya atardı kurulmuş saat gibi dakikada bir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 abi sinir oluyorum öylelerine. bi türlü veremiyosun kendini derse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 bizimde bir muhasebe hocamız vardı adam sandalyeye kalınca bir minderi vardı o olmadan oturamazdı(basur du) bir kere minderini saklamıştık ders blok ( 2x40 dk) adam oturmadan ayakta bekledi ööyle sonra ders bitiminde küfredip gitmişti bize:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Acıyorum bazen hocalara.. İşleri çok zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Benden herşey olur ama öğretmen olmaz sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Bende anadolu lisesinde fen bölümü okuyorum ve tüm hocalar bizim sınıftan şikayetci:D milli güvenlik öğretmenimiz bile tmlerden çektiğimizden faslasını sizin sınıftan çekioz diolar eee öğretmen olmak zor .. Bu arada sınıfımızın küçük icraatleri her derste kafamıza estiğinde sınıfça alkıslayarak dersi sabote etmek..Sürekli kağıt,tebeşir ve uçak savaşları ders ve tenefis esnasında vbnzeri aklıma geldikçe yazıcam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GrimReaper Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2009 bizim de ortaokulda ''tıstıs'' lakaplı bir matematikçimiz vardı adam '' günaydıns çocuklars , bu işlemin sonucunun buluns'' gibi bir tarzda konusurdu e dolayısıyla biz de o her sınıfa girdiğinde tısssss tıssssss gibi sesler çıkarırdık , adam ne yapçağını şaşırırdı adam yine bi gün böyle tıslarken (gülersek çok kızardı bide) ben arkadaşıma bakarak başladım sırıtmaya , arkadaşım beni görüp direncini kaybetti gülmeye başladı ,sonrasınada bizim hoca dayanamadı heralde sonunda tekme tokat daldı çocuğa elemanla 2 ay konusmamıştık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.