Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2009 Bir çıldırışın resmine bürüdüm silüetimi Akmayan bir şelalenin sularında yüzdü ,, nefret dolu kulaçlarım Deforme olmuş kanatlarımın altında sakladım özümü Nefes alamadım günlerce gözyaşlarıma engel olamadım Tanrı nerdeydi? Rüyalarımın en uç noktalaında sana ulaşmak istedim, sen yoktun. Bulutların arasında aradım seni, daha fazla dayanamadı kanatlarım... Bu ağırlığı taşıyamıyor ve düşüyorum... Kokunu hayal ediyorum... Çağırdığım arka fondaki gülümseme, yanlışların komedyasında rol almış bir aptalın ta kendisi!! Çağrışımlarının saklandığı bir sandalın eksik küreklerinde bir çizik gibi etkisiz... Boğuluyorum Tanrım nerdesin? Güneş doğuyor.. Çarmıha gerilmiş ruhuma işliyor usul usul.. Kaçarı yok sona eriyorum.. Yaklaştım ve en dipteyim çok karanlık ve soğuk.. Tiitriyor,hissedemiyorum.. Üzgünüm Tanrım!! Sen sen yoktun.. Geceyuruyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2009 Bulutların arasında aradım seni, daha fazla dayanamadı kanatlarım... Bu ağırlığı taşıyamıyor ve düşüyorum... .... sanırım size ait bir yazı... yurginize saglık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.